Type and press Enter.

Keväässä parasta on kevät ja kuusi muuta asiaa

Talven suosi­keista on vieräh­tänyt jo tovi ja tässä on koottuna uudet lempi­asiani. Tykkäil­läänkö samoista asioista juuri nyt?

01 Kevät ja aurinko ja lämpö. Kevät on ehdot­to­masti lempi­vuo­den­aikani. Etenkin juuri tämä vaihe, kun lumi on sulanut, ulkona pärjää jo kevyellä takilla (jopa täällä pohjoi­sem­massa Suomessa) ja aurinko paistaa koko päivän. Paras on kuitenkin vielä edessä: toukokuu ja puihin ilmes­tyvät vihreät silmut. Toukokuu on minulle monella tapaa merki­tyk­sel­linen kuukausi.

02 Loma. Olen ollut yhtä pitkällä lomalla kuin nyt olen viimeksi jouluna, joten tämä hengäh­dys­tauko töistä tekee todella hyvää. Arkena vapaalla oleminen on ihanaa, kun voi kaikessa rauhassa tehdä asioita, kuten vaikkapa käydä kirjas­tossa kiireh­ti­mättä niin kuin tänään tein.

03 Meidän pieni kolmen hengen perhe ja ajan viettä­minen yhdessä on parasta mitä tiedän.

04 Viime viikkoina on ilmes­tynyt tai ilmes­ty­mässä uusia albumeja lempiar­tis­teiltani. Nyt kovassa kuunte­lussa ovat olleet muun muassa Billie Eilishin When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, La Disputen Panorama, Defea­terin vielä julkai­se­mat­toman albumin pari singleä (esimer­kiksi tämä) sekä jo viime vuonna ilmes­tyneen Gia Marga­retin levy There’s Always Glimmer.

05 Game of Thronesin viimeinen kausi. (Vahvoilla) naisilla on siinä nyt erityisen keskeinen rooli, tykkään! Toivoisin myös erään naispuo­lisen hahmon olevan ratkai­se­vassa roolissa yhdessä sarjan lopun keskei­sessä asiassa. Ja voi Tormund!

06 Uusi sänky. Ostettiin vihdoinkin uusi sänky kymmenen vuotta palvelleen tilalle ja jestas mikä ero siinä on kaikessa! Voisin muuttaa siihen asumaan.

07 Kirjat ilostut­tavat minua usein (joskus ne myös turhaut­tavat ja ärsyt­tävät, uskokaa ta älkää) ja erityi­sesti ne ilostut­tavat nyt kun niille on kunnolla aikaa tämän pienen lomani ansiosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.