Type and press Enter.

Jaossa e-kirja­palvelu Fabulan promo­koodeja

Yhteis­työssä Fabulan kanssa
Fabula on suoma­lainen kuukausi­mak­sul­linen e-kirja­palvelu, jonka kautta voi lukea rajat­to­masti monien suoma­laisten kustan­ta­moiden uutuus­kirjoja kuukausi­maksua vastaan. Kun Fabula pari kuukautta sitten starttasi Suomessa, palvelu maksoi kuukau­dessa 14,99 euroa. Hintaa on sittemmin pudotettu ja kuukausi­maksu on nyt vain 9,99 euroa – eli nyt Fabula on hintan­sakin puolesta paremmin verrat­ta­vissa esimer­kiksi Spotifyyn ja Netflixiin. Myös kirja­va­li­koima on kasvanut, niin uusien nimik­keiden kuin uusien mukaan lähte­neiden kustan­ta­mo­jenkin osalta. Fabulasta löytää esimer­kiksi Bazarin, Siltalan, Innon, Art Housen, Minervan, Atenan, Osuus­kumman, Gaudea­muksen ja Docendon kirjoja sekä Long Playn artik­ke­leita. Hienoa, että kasvua on tapah­tunut!
 
Nyt olisi hyvä tilaisuus päästä testaamaan Fabulaa ja lukemaan rajat­to­masti sen sisäl­tämiä kirjoja! Jaan kymmenen (10) promo­koodia kymme­nelle ensim­mäi­selle tähän juttuun kommen­toi­valle. Anonyy­mi­näkin voi ilmoittaa haluk­kuu­tensa, mutta tarvitsen silloin sähkö­pos­tio­soit­teesi, jotta voin lähettää promo­koodin sinulle. Promo­koodi syötetään Fabulaan rekis­te­röi­ty­misen jälkeen. Rekis­te­röi­ty­minen lienee helpointa suoraan Android- tai iOS-laitteelle (puhelin tai tabletti) ladatun Fabulan sovel­luksen kautta.
 
Promo­koodi on voimassa tasan kaksi viikkoa ja se tulee ottaa käyttöön vuoden loppuun mennessä. Mitään jatko­seu­raa­muksia koodin käyttä­mi­sestä ei tule, vaan rajaton pääsysi Fabulan aineis­toihin päättyy kun promo­koo­dikin päättyy. Sen jälkeen voit tietysti vielä selata Fabulan nimik­keitä ja lukea kirjoja aina 10 prosenttiin asti, kuten tälläkin hetkellä rekis­te­röi­ty­neenä käyttäjänä. Jos ihastut Fabulaan, voit ostaa sinne lukuaikaa vaikkapa vain kuukau­dek­sikin kerrallaan. Minä olen ollut palveluun tyyty­väinen, sovellus pelaa hyvin niin puheli­messa kuin table­tis­sakin, ja olen ollut erityisen iloinen kasva­vasta ja monipuo­li­sesta valikoi­masta, joten omasta puolestani voin ihan rehel­li­sesti suosi­tella.
 
Eli jaossa kymmenen kaksi viikkoa kestävää promo­koodia kymme­nelle ensim­mäi­selle haluk­kaalle. Siinä ajassa ehtiikin lukea jo pari kirjaa ja esimer­kiksi tukun Long Playn artik­ke­leita. Koodin voi ottaa käyttöön vaikka vielä joulun alla, joten joulun pyhik­sikin riittää luettavaa. Muistakaa ilmoittaa sähkö­pos­tio­soit­teenne, jos sitä ei profii­lis­sanne tai blogis­sanne ole, sillä lähetän koodin sinne.
 
Kaikki kymmenen koodia on nyt jaettu, kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

23 comments

 1. Olen tätä palvelua varovai­sesti jo tutkis­kellut, mutta vielä en ole sen tarkemmin tutus­tunut Fabulaan. Promo­koodi siis kelpaisi ;D

  [email protected]

  1. Kiva juttu! Laitan sinulle saman tien sähkö­postia :)

 2. Jei, muakin kiinnos­taisi kovasti kokeilla tätä palvelua. :)
  Osoite on [email protected]

  1. Hyvä hyvä :) Laitan sinul­lekin ihan piakkoin sähkö­postia!

 3. Hei, koodi ja Fabula kiinnostaa kyllä :)

  [email protected]

  1. Hienoa! Laitan sähkö­postia :)

 4. Fabula kiinnostaa! Pitkään ollut harkin­nassa, koodilla pääsisi testaamaan :) :) t. Kaisa

  kapa_92 _ @hotmail.com

  1. Kunnon testaus­mah­dol­lisuus on kyllä kiva, jos ei ole vielä ihan varma, haluaako ostaa! :) Laitan koodin tulemaan!

 5. Hitsi, oon salaa unelmoinut saavani joskus kokeilla tuota palvelua.. Mahtaa olla mielen­kiin­toinen! :-)

  Hyvää viikon­loppua tänne!

  [email protected]

  1. No niin, olit sitten onneksi oikeassa paikassa oikeaan aikaan! :) Laitan koodin tulemaan.

   Mukavaa viikon­loppua sinul­lekin!

 6. Voiko Fabulaa käyttää myös läppä­rillä? Itselläni, kun ei ole älypu­he­linta tai tablettia. Jos se on mahdol­lista, olisi mukavaa päästä kokei­lemaan. :)

  lumikukka333 (at) gmail (piste) com

  1. Valitet­ta­vasti ei voi :( Fabulalla ei tällä hetkellä ole resursseja selain­version kehit­tä­miseen, vaan sovellus toimii toistai­seksi vain puheli­milla ja table­teilla, joissa on Android tai iOS. Mutta toivotaan, että selain­ver­siokin joskus tulisi!

  2. Ok, kiitos tiedosta!

 7. Hei mua kiinnostais kanssa, oon harkinnut ton hankki­mista ja olis kiva päästä sitä ennen tutus­tumaan palveluun! :)

  [email protected]

  1. Jes, kiva :) Laitanpa koodia tulemaan sinnekin päin!

 8. Hei,

  koodi kiinnos­taisi kovasti. Teen just koulu­teh­tävää “kirjojen Netflixeistä”, joten ois hienoa päästä testaamaan palvelua. :) S-postini on [email protected]

  1. Onpa kiva koulu­tehtävä! Siitä saakin varmaan monipuo­li­semman, kun pääsee ihan kunnolla testaamaan palvelua. Laitan koodin tulemaan :)

 9. Minä haluan testata myös!

  Terveisin Jaana, joka on puheli­mella, eikä ehdi kirjautua.

  puusku(a)gmail(.)com

  1. Moi Jaana, tottahan toki laitan sinnekin koodin tulemaan! :)

 10. Jos sulla on vielä koodeja jäljellä, minä olisin kans kiinnos­tunut testaamaan jos se innos­taisi minut lukemaan suomeksi :)

  [email protected]

  1. Jäljellä on :) Laitan tulemaan!

 11. Menikö jo kaikki? :)
  Mulla e-kirjojen lukeminen on jäänyt nauret­tavan vähälle, kun en table­tilla osaa keskittyä tarpeeksi. Jatku­vasti ylikuor­masta notkuvat kirja­hyllyt ovat vain konkreet­tinen muistutus siitä, että en todel­lakaan voi jatkaa tätä fyysisten kirjojen haali­mis­linjaa. Pitäisi todella aktivoitua e-kirjojen saralla siis.

  Varmuuden vuoksi sähkö­postini, eli kirjo­jen­kes­kella @ gmail.com

  1. Sopivasti yksi on vielä jäljellä! :) Tabletti on kyllä niin paljon erilai­sempi lukua­lusta kuin oikea kirja, joten en ihmettele, että keskit­ty­miskyky on ollut koetuk­sella. Laitan koodin tulemaan!