26.1.2015

Tammikuinen book haul


Tammikuu on siitä ihanaa aikaa, että silloin parhaiten aktivoidun ostamaan kirjoja. Alennusmyynnit ovat tietysti oma lukunsa, mutta usein, kuten tälläkin kertaa, ostan myös normaalihintaisia kirjoja. Tammikuun kirjasaaliistani puolet ovat alennusmyyntilöytöjä, toinen puoli normaalihintaisia.

Suomalaisesta kirjakaupasta mukaani lähtivät Katja Ketun novellikokoelma Piippuhylly ja Granta 1: Ruoka. Odotan erityisesti Piippuhyllyn lukemista, koska siinä esiintyy Kätilöstä, yhdestä kotimaisesta suosikistani, tuttuja henkilöitä. Suunnittelin muuten lukevani Kätilönkin jossain välissä uudestaan ennen syksyllä tulevaa elokuvaa (ja tähän miljoona sydäntä Lauri Tilkaselle).

Loput neljä kirjaa ostin Adlibrikseltä. Ystäväni vinkkasi, että sen alesta löytyy tuo hieno John Irvingin Garpin maailma hienona kovakantisena Keltaisen kirjaston painoksena ja pakkohan se oli klikata heti ostoskoriin. Jo ennestään omistamani, käytettynä ostettu Garpin maailma on aika repaleisessa kunnossa. Loput kirjat olivatkin sitten normaalihintaisia. David Moodyn Strangers on poikaystävälleni, mutta ehkä luen sen joskus itsekin. Sarah Watersin The Paying Guests ja E. Lockhartin We Were Liars taas ovat kirjoja, joita olen ehtinyt jo himoita jonkin aikaa. Jälkimmäisestä olen kuullut vain kehuja ja toivon, ettei Waterskaan petä. Minulla on kirjapinossa odottamassa myös hänen esikoiskirjansa Tipping the Velvet, monen muun mielenkiintoisen kirjastolainan lisäksi.

Teittekö te jotain huippuja kirjalöytöjä alennusmyynneistä? Entä oletteko lukeneet näitä ostamiani kirjoja ja mitä tykkäsitte?

4 kommenttia :

 1. We Were Liars ♥ Toivottavasti pääset kirjan kimppuun pian, odotan mielenkiinnolla mietteitäsi. Itse olen kuljeskellut alennusmyynneissä lähinnä kirjoja haistelemassa ja hipelöimässä, sillä pyrin tällä hetkellä olemaan ostamatta mitään... Saa nähdä kauanko päätös pitää :D

  Hieno saalis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We Were Liars houkuttaa kyllä tosi kovasti, joten eiköhän se tule aika pian lukuun :) Toivottavasti tykkään!

   Minäkin ajattelin nyt näiden jälkeen pitää vähän taukoa kirjojen hamstrauksesta, mutta eipä sitä ikinä tiedä jos jotain tosi kiinnostavaa tulee vastaan. Pitää nyt kuitenkin malttaa ainakin siihen asti kunnes saan varmuuden kesätöistä :D

   Poista
 2. Voi apua, täytyyköhän tässä ihan tilata tuo Irving... näyttäisi olevan edelleen alessa. Kiinnostavia kirjoja muutenkin. Itse ostin aleista yhden kirjan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä näytti olevan, tilaa ihmeessä jos ihanan uusi ja ehjä Garp houkuttaa :) Ei ole paha hinta ollenkaan.

   Poista