Type and press Enter.

Kolme inspi­roivaa blogia

Voi vitsit. Katri kertoi, että blogini inspiroi häntä:
“Lauralla on paikkansa näillä listoilla aina, sillä juuri hän ja hänen kirja­blo­ginsa on ollut minulle se, josta olen aikoinani saanut kipinän aloittaa oman kirja­blogin pitämisen. Lauran blogi on ulkoa­sultaan kauniin yksin­ker­tainen omalla jujullaan. Laura lukee ja kirjoittaa monipuo­li­sesti erilai­sista kirjoista, mikä on mielestäni blogin rikkaus. Koen, että Lauran kirjamaku on hieman valta­vir­rasta poikkeava ja sen vuoksi Lauran blogia on virkis­tävää lukea. Blogista löytää lukulis­talleen vähän erilaisia kirjoja!”
Samat sanat, Katri! On myös hauska kuulla, että täältä löytää vähän erilai­sempia lukuvinkkejä. En tiedä, onko lukumakuni todella hieman erilai­sempi, mutta ehkä se, että luen vähän kaiken­laista enkä ole kovinkaan genreus­kol­linen, selittää sen. On ilahdut­tavaa kuulla, että täältä saa inspi­raa­tiota.
Katrin blogi on myös hyvin inspi­roiva. Hänellä on aina kauniita kuvia eikä hän pelkää kirjoittaa rehel­li­sesti ja tunteella lukemistaan kirjoista. Meillä on suhteel­lisen saman­lainen kirjamaku, joten löydän usein Katrin blogista hyviä kirja­vinkkejä. Siis kiitos Katri, haasteesta sekä blogistasi!
Mutta nyt minun pitäisi valita kolme minua inspi­roivaa blogia (Katrin blogin lisäksi). Täysin rehel­li­sesti sanoen kaikki lukemani blogit inspi­roivat minua. Ihan oikeasti, en kai muuten niitä lukisi. Haasteen sääntöjen mukaan minun täytyy kuitenkin valita vain kolme, mikä osoit­tautui varsin haasta­vaksi tehtä­väksi. Päädyin lopulta valit­semaan sellaisia blogeja, jotka ovat ehtineet suoda minulle inspi­raa­tiota kauan, sillä olen seurannut niitä jo pitkän aikaa:
Luettua-blogin Sanna lukee hyvin monipuo­li­sesti erilaisia kirjoja ja kirjoittaa niistä rehel­li­sesti. Hän lukee paljon sekä käännettyä että kotimaista kirjal­li­suutta, joista jälkim­mäinen on sellainen, mitä en itse niin paljoa lue. Sannan blogista saan kuitenkin aina niin hyviä kotimaisten kirjojen vinkkejä, että niitä tekisi mieli lukea enemmänkin. 
Suketuksen blogissa on parasta hänen pohtiva otteensa. Hän kirjoittaa hyvin houkut­te­le­vasti lukemistaan kirjoista. Jaamme yhteisen kiinnos­tuksen historiaa kohtaan, joten erityi­sesti Suketuksen kirjoi­tukset historia-aihei­sista romaa­neista tai tieto­kir­joista ovat aina todella mielen­kiin­toista luettavaa ja saan valta­vasti hyviä vinkkejä hänen blogistaan!
Sonjan blogissa minua viehättää hänen monipuo­linen kirja­ma­kunsa. Sonja kirjoittaa rennolla otteella ja napakasti lukemistaan kirjoista, mikä tekee hänen blogistaan hyvin helposti lähes­tyt­tävän. Nautin kovasti hänen viime vuoden teema­kuu­kausistaan, mitä sitou­tu­mista! Tänä vuonna Sonja on halunnut lukea vapaammin, ilman haasteita, ja sekin on ollut yhtälailla mukavaa seurat­tavaa.
Kiitos ihanista blogeis­tanne Sanna, Suketus ja Sonja! Sattu­malta tulikin valittua kolme S-kirjai­mella alkavaa bloggaajaa, hassua :) Pallo on nyt teillä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

  1. Voi kiitos, Laura! Kivasti kirjoi­tettu. Sinun blogisi on minun suosik­kejani, ja etenkin tähän ulkoasuun olen aivan lääpälläni edelleen… vaikka toki sisältö ratkaisee. :)

    1. Oli mukava ilahduttaa :)

      Aivan, sisältö todel­lakin ratkaisee. Jos joku käyttää blogissaan Bloggerin valmista pohjaa täysin muokkaa­mat­tomana, se ei haittaa minua ollenkaan, koska sisältö on oleel­li­sinta, mutta omassa blogissani olen vähän turhan natsi tämän ulkoasun suhteen :D

  2. Kiitos Laura! Mikä päivän super­pi­ristys!:) Miten kiva kuulla, että oma kirja­blo­gi­lemp­parini viihtyy myös minun juttujen parissa! Kiitos!

    1. Ihana kuulla, että piristi :) Sinun juttujasi on aina kiva tulla lukemaan, vaikkei kirjasta olisi koskaan kuullutkaan!