1.5.2013

Huhtikuussa luettua


Vai olisiko "huhtikuussa luettu" parempi otsikko tälle koosteelle? Luin huhtikuussa nimittäin vain yhden ainoan kirjan, John Irvingin Minä olen monta. Hyvä kirja, mutta lukukuukausi oli kyllä määrällisesti surkea! Toivon kuitenkin lukutahdin muuttuvan nyt vähintään entisenlaiseksi ainakin heinäkuuhun saakka. Ihanaa, monta kuukautta aikaa lukea, kun tentit ja muut opiskeluasiat jäävät tauolle (kandia lukuunottamatta)! Jospa nyt olisi enemmän aikaa myös muiden blogien lukemiselle, sillä sekin on jäänyt viime aikoina vähemmälle.

Iloista vappua!

10 kommenttia :

 1. Hyvää vappua myös sinne! Minulle todennäköisesti toukokuu on tämän vuoden huonoin lukukuukausi, kun aikaa kuluu sen verran tentteihin valmistumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla toukokuu (ja toki myös kesä- ja heinäkuukin, mutta etenkin toukokuu) kuluu kandin tutkimuskirjallisuuden parissa, mutta kun tenttejä eikä mitään palautettavia töitäkään ole, niin uskon, että lukeakin ehdin hyvin. Onnea sinulle lukuvuoden viimeisiin tentteihin!

   Poista
 2. Luku- ja bloggausaikaa tulee taas enemmän, nyt tsemppiä opiskelujuttujen kanssa! Muistelen, että opiskeluaikana luin vähemmän kaunokirjallisuutta kuin nyt, ja lukuaika taitaakin vaihdella aina elämäntilanteen mukaan.

  Minäkin luin Irvingin uusimman. Se on hieno romaani, mutta olen siihen aavistuksen pettynyt. Odotin varmaan sitä "uutta Garpin maailmaa". Mutta hyvässä vedossa Irving toki on.

  Hauskaa vappupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä :) Kandin parissa tulee tosiaan vierähtämään nyt koko kevät, sitten olen kahden kuukauden ajan sivuaineopintoihin kuuluvassa työharjoittelussa, jolloin kandi jäänee vähän vähemmälle, mutta loppukesästä ja syksystä luvassa on taas kandia, kandia ja vielä kerran kandia. Mutta uskon silti aikaa jäävän kaunokirjallisuudellekin, kun kandin kanssa pakertaminen ei näin alussa ole vielä niin intensiivistä :)

   Minullakin opiskellessa kaunokirjallisuuden lukeminen on jäänyt vähemmälle, mutta ei niin vähälle kuin aluksi pelkäsin. On kuukausia, jolloin ehdin lukea minulle ihan normaalin määrän kirjoja, ja myös sellaisia kuukausia kuin tämä huhtikuu oli. Mutta niinhän se taitaa usein mennä. Lukukausien loput lienevät monelle opiskelijalle kiireisimpiä aikoja, kun kurssit loppuvat ja kurssisuoritukset on saatava tehtyä.

   Minäkin odotin Irvingin uusimmalta enemmän Garpin maailmaa, joten pienen pettymyksen syy lienee sama minulla. Mutta hyvä kirja tämä kuitenkin on!

   Poista
 3. No Laura, etpä ole ainoa kenellä huhtikuu oli hieman nihkeä kuukausi. Kesää odotellessa!

  Ja ihanaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä juuri menin käymään blogissasi ja huomasin saman! Voi itku, mutta jospa kesällä olisi enemmän aikaa. Olen tietysti kaksi ensimmäistä kesäkuukautta töissä, mutta silloin en varmaankaan oikein jaksa kandia, joten jospa jaksaisin edes lukea!

   Kiitos :)

   Poista
 4. Aika laihaksi jäi huhtikuun saldo minullakin, vain kaksi loppuun luettua kirjaa. Pari on kuitenkin edelleen kesken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ehdin aloittaa yhden kirjan huhtikuun puolella, mutta se ei ole vielä lähelläkään loppua. Mutta jospa me tästä petrattaisiin toukokuun aikana :D

   Poista
 5. Blogissani on sinulle Liebster-tunnustus kysymysten kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raija :) Tulenpa kurkkimaan!

   Poista