31.1.2013

Tammikuussa luettua


Tammikuu on tuntunut poikkeuksellisen pitkältä kuukaudelta ja stressaavakin se on ollut. Olen viettänyt rasittavia päiviä yliopistolla sekä soutanut ja huovannut kandin aiheeni suhteen, mutta nyt se toivottavasti pitää. Arkikin on tuntunut tavallista arkisemmalta. Nyt on kuitenkin hyvä fiilis, sillä viikonloppu alkoi jo eilen ja suunnittelen huomiseksi kirjastoreissua - pitkästä aikaa!

Tammikuussa luin seuraavat kirjat:
 
Haudankaivajan tytär, Onnen koukkuja ja January First olivat kaikki oikein hyviä, mutta Eganin teoksesta en pitänyt juuri yhtään. Mutta mukavan vaihtelevasti tuli luettua erilaisia teoksia.
 
Sivuja tuli luettua yhteensä 1545, keskiarvo tästä on 386 sivua per kirja.
 
PS. Huomenna olen mukana äänestämässä Blogistanian Globaliasta tasan kello 10 aamulla! Lisäksi listarakkautta pyrkii palaamaan huomenna pitkäksi venähtäneeltä joulutauoltaan.

4 kommenttia :

 1. Haudankaivajan tytär onkin hieno romaani! Onnen koukkuja taas oli itselleni melkoinen pettymys, mutta on vain hyvä että kirja jakaa lukijansa. :)

  Ihanaa viikonloppua ja kirjastoreissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, siis molemmat asiat :) Oates on pyörinyt tasaiseen tahtiin mielessäni koko kuukauden, joten tuntuu vähän siltä, että täytyy piakkoin tarttua taas seuraavaan Oatesiin!

   Kiitos ja kirjastoreissu oli aivan ihana :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pörrön kanssa lueskeltiin yhdessä jouluna kun olin äitini luona käymässä :) Ihana herra kyllä on!

   Poista