Type and press Enter.

Post-it tunnustus

Kiitos ilahdut­ta­vasta tunnus­tuk­sesta Valkoinen kirahvi! Piristi iltaani :)
Tunnustus on tarkoitus laittaa eteenpäin viidelle suosik­ki­blo­gilleen ja tällä kertaa tunnustus menee seuraa­ville kirja­blog­gaa­jille:
Sannalle Luettua-blogiin
Uppoa hetkeen -blogin peikko­nei­dolle
Jannin­nalle MJAU-blogiin
Näitä viittä ihanaa blogia yhdis­tävät kiinnos­tavat kirjat ja oival­tavat arviot. Löydän näistä blogeista aina jotain mielen­kiin­toista luettavaa lukulistani jatkoksi. Blogeja yhdistää myös kirjoit­tajien ikä ja he ovat kaikki samaa ikäluokkaa kuin minä. Tosin tämä yhtene­väisyys oli silkkaa sattumaa, sillä huomasin sen vasta kun olin jo listannut blogit ylös :)
Lopuksi vielä tunnus­tuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnus­tuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosik­ki­blo­gillesi ja kerro siitä heille kommen­tilla.
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnus­tuk­sesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempi­blog­gaajasi jakavat sen eteenpäin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Kiitos Laura! Olet ihana! :)

  1. Sinäkin olet :)

 2. Kiitos ihana! :) ♥

  1. Ole hyvä :)

 3. Laura, sinulla on niin kaunis ja aivan herkän ihana käyttä­jä­pro­fii­likuva, sen vain halusin sanoa. Ei minulla muuta tällä kertaa :)

  1. Oi, kiitos Unni! Kommenttisi ilahdutti mieltäni kovasti. Päätin kokeilla jotain uutta kampausta (olen toivot­toman huono laittamaan hiuksiani yhtään mitenkään) ja kun kerran onnistuin, niin todis­tusai­neis­toahan siitä piti saada :D

  2. Minäkin kommentoin tuota upeaa profii­li­kuvaa! Minulle tulee mieleen jonkun kirjan kansikuva tästä. Onko Kotio­pet­ta­jat­taren romaa­nissa tämän tyyppinen kuva jossain versiossa?

  3. Kiitos :) En tiedä yhtään, että onko jossain Kotio­pet­ta­jat­taren romaanin versiossa tällaista kuvaa, mutta googletin sekä suomeksi että englan­niksi ja ehkäpä tämä on se kansikuva, joka sinulle tuli mieleen: http://www.kirjasampo.fi/sites/default/files/styles/medium/public/kulsa_cache/images/0/0/0/saha/kirjasampo/kotiopettajattaren_romaani.jpg

   Onhan se vähän saman­tyy­linen :)

 4. Kiitos tunnus­tuk­sesta! Kummasti piristi mieltä ennen töihin lähtöä:) Olen muuten samoilla linjoilla kanssasi, itsekin tunnen ihan itsestään samais­tu­mista juuri itseni ikäisiin kirja­blog­ga­reihin ja heidän kirja-arvos­te­luihin:)

  1. Ole hyvä! Ja tosi mukavaa muuten, että meitä parikymp­pi­siäkin kirja­blog­ga­reita on aika paljon!

 5. Kiitos! Ihanasti piristi päivää. ♥

  Yhdyn muuten sanoihisi, minäkin samaistun samani­käisiin blogga­reihin. Jotenkin helpommin lähes­tyt­täviä ja kotoisan tuntuisia blogeja, sinä ja nämä neljä muuta. ;)

  1. Ole hyvä :) Vaikka pidän todella paljon monista “vanhem­pienkin” blogeista, niin kyllä ne omani­käisten blogit tosiaan tuntuvat jotenkin samas­tut­ta­vim­milta!