26.8.2012

Post-it tunnustus


Kiitos ilahduttavasta tunnustuksesta Valkoinen kirahvi! Piristi iltaani :)

Tunnustus on tarkoitus laittaa eteenpäin viidelle suosikkiblogilleen ja tällä kertaa tunnustus menee seuraaville kirjabloggaajille:

Sannalle Luettua-blogiin
Uppoa hetkeen -blogin peikkoneidolle
Janninnalle MJAU-blogiin

Näitä viittä ihanaa blogia yhdistävät kiinnostavat kirjat ja oivaltavat arviot. Löydän näistä blogeista aina jotain mielenkiintoista luettavaa lukulistani jatkoksi. Blogeja yhdistää myös kirjoittajien ikä ja he ovat kaikki samaa ikäluokkaa kuin minä. Tosin tämä yhteneväisyys oli silkkaa sattumaa, sillä huomasin sen vasta kun olin jo listannut blogit ylös :)

Lopuksi vielä tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

12 kommenttia :

 1. Kiitos Laura! Olet ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Laura, sinulla on niin kaunis ja aivan herkän ihana käyttäjäprofiilikuva, sen vain halusin sanoa. Ei minulla muuta tällä kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Unni! Kommenttisi ilahdutti mieltäni kovasti. Päätin kokeilla jotain uutta kampausta (olen toivottoman huono laittamaan hiuksiani yhtään mitenkään) ja kun kerran onnistuin, niin todistusaineistoahan siitä piti saada :D

   Poista
  2. Minäkin kommentoin tuota upeaa profiilikuvaa! Minulle tulee mieleen jonkun kirjan kansikuva tästä. Onko Kotiopettajattaren romaanissa tämän tyyppinen kuva jossain versiossa?

   Poista
  3. Kiitos :) En tiedä yhtään, että onko jossain Kotiopettajattaren romaanin versiossa tällaista kuvaa, mutta googletin sekä suomeksi että englanniksi ja ehkäpä tämä on se kansikuva, joka sinulle tuli mieleen: http://www.kirjasampo.fi/sites/default/files/styles/medium/public/kulsa_cache/images/0/0/0/saha/kirjasampo/kotiopettajattaren_romaani.jpg

   Onhan se vähän samantyylinen :)

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Kummasti piristi mieltä ennen töihin lähtöä:) Olen muuten samoilla linjoilla kanssasi, itsekin tunnen ihan itsestään samaistumista juuri itseni ikäisiin kirjabloggareihin ja heidän kirja-arvosteluihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Ja tosi mukavaa muuten, että meitä parikymppisiäkin kirjabloggareita on aika paljon!

   Poista
 4. Kiitos! Ihanasti piristi päivää. ♥

  Yhdyn muuten sanoihisi, minäkin samaistun samanikäisiin bloggareihin. Jotenkin helpommin lähestyttäviä ja kotoisan tuntuisia blogeja, sinä ja nämä neljä muuta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Vaikka pidän todella paljon monista "vanhempienkin" blogeista, niin kyllä ne omanikäisten blogit tosiaan tuntuvat jotenkin samastuttavimmilta!

   Poista