13.5.2012

Haaste kera kysymysten

Sain Sivujen viemää -blogin tsirpiltä hauskan haasteen, kiitos sinulle! Nyt onkin sopivasti aikaa vastata tähän, kun lepuuttelen silmiäni ja aivojani huomisen tenttiin (joka on viimeinen tälle lukuvuodelle!) lukemiselta. Ensin säännöt:

1. Each person must post eleven things about themselves on their blog
2. Answer the questions the tagger has set for you plus create eleven questions for the people you tag to answer
3. Choose eleven people and link them in your post
4. Go to their page and tell them
5. No tag backs

Ensin ne 11 asiaa minuun liittyen:

1. Kuuntelen nykyään surullisen vähän musiikkia. Joskus olin melkein sitä mieltä, että ilman musiikkia ei voi elää, mutta ilmeisesti voi. Olen kai vähän kyllästynyt kaikkiin niihin samoihin yhtyeisiin ja artisteihin joita olen kuunnellut jo monta vuotta putkeen ja olen liian laiska etsimään jotain uutta. Viimeksi kuitenkin ihastuin Birdyyn ja uudelleen ihastuin Enter Shikarin kahteen viimeisimpään albumiin!

2. En millään jaksaisi odottaa, että Downton Abbey jatkuisi.

3. Varpaani murtui (luultavasti, oli se ainakin kipeä!) pari päivää ennen vappua enkä päässyt viettämään ensimmäistä opiskelijavappuani :(

4.  Luen tällä hetkellä kahta tiiliskiviromaania (toinen yli 650-sivuinen, toinen yli 800-sivuinen) ja tässä on erikoista se, että hyvin, hyvin harvoin luen useampaa kuin yhtä kirjaa samanaikaisesti.

5. Minulla on jääkaapissa pala prinsessakakkua, jonka yritän säästää illemmalle :D

6. Meille iski taas eilen pitkästä aikaa poikaystävän kanssa yatzy-innostus ja nyt sitä täytyy pelata melkein koko ajan.

7. Hiukseni kaipaavat kipeästi värjäystä ja leikkausta. Haluaisin ehkä leikata ne lyhyemmiksi, mutta en raaski, sillä olen saanut ne parin vuoden aikana vihdoinkin kasvatettua todella pitkiksi. Tässä pituudessa ärsyttää eniten se, että tuulisella säällä ne menevät heti ihan solmuun.

8. Olen kamala ruoanlaittaja, mutta leipoa tykkään ja osaan!

9. Kesäsuunnitelmani ovat täysin avoimet, sillä en saanut kesätyöpaikkaa. Olisi mukavaa matkustaa Ruotsiin poikaystävän siskon luokse jossain vaiheessa kesää, mutta sitä täytyy vielä miettiä. Ajattelin ainakin käydä tekemässä pari kesätenttiä aikani kuluksi.

10. Haluaisin hetinyt kokea huomisen helpottavan tunteen, kun astun ulos tenttisalista (tietenkin hyvin menneen tentin jälkeen) ja tiedän, että palaan sinne vasta kesätenttien muodossa ja virallisesti taas vasta syksyllä!

11. Kevään kestäneen kamalista kamalimman ja suurimmaksi osaksi turhan englannin pakollisen kurssin tuloksena oli sentään se, että huomasin tässä eräs päivä, että erityisesti historiaan liittyvä englanninkielinen sanavarastoni on laajentunut. Nyt tuntuu hieman helpommalta lukea englantia, oli kyse sitten tieteellisestä artikkelista tai tavallisesta romaanista.

✩ Seuraavaksi vastaan tsirpin kysymyksiin:

1. Laulu, jonka lyriikoista pidät erityisen paljon?
- Bon Iver - Skinny Love
 
2. Suosikki kesämuistosi?
- Esimerkiksi vuoden 2008 loppukesä oli ihana, koska matkustettiin ensimmäistä kertaa Ruotsiin poikaystävän siskon luokse ja käytiin yhdellä ihan parhaalla keikalla Örebrossa!
 
3. Mistä olet tällä hetkellä kiitollinen?
- Siitä, että huomenna on viimeinen tentti :D
 
4. Kolme elokuvaa, jotka jokaisen pitäisi joskus nähdä?
- WALL-E, Pulp Fiction ja The Lord of the Rings -trilogia
 
5. Jos saisit valita vain yhden maan, johon voisit elämäsi aikana matkustaa, mikä se olisi?
- Ranska
 
6. Kaunein asia, joka sinulle on sanottu?
- Rakastan sinua
 
7. Linkitä tähän mielestäsi upea kuva.


Pörrö-kisu pienenä! Kissakuvat ovat aina upeita.

8. Mistä haaveilet?
- Yksinkertaisesti hyvästä ja mielekkäästä loppuelämästä, mutta jos nyt ei ajatella niin vakavasti, niin uudesta olohuoneen pöydästä ja valkoisista olohuoneen kalusteista!
 
9. Mitä sellaisia ominaisuuksia tunnistat itsessäsi, jotka yleensä mielletään vastakkaiselle sukupuolelle ominaisiksi?
- Olen laiska siivoamaan (onpas kamala yleistys miehistä sekä naisista!) ja käytän välillä kotona ollessani poikaystävän boksereita :DD Ne ovat vaan niin mukavat jalassa...
 
10. Pidätkö enemmän Peppi Pitkätossusta vai Muumeista?
- Pidän molemmista, mutta Muumit vie pitemmän korren.
 
11. Mikä on paras tapa viettää lauantai-iltaa yksin/ystävien kanssa? (molempiin vastaus!)
- Yksin hyvän kirjan, leffan tai tv-sarjan parissa ja ystävien kera jonkun kotona tai pubissa hengatessa ja jutellessa ties mistä maan ja taivaan väliltä.

Ja lopulta kysymykset, jotka heitän niille bloggaajille, jotka haastan tähän samaan:

1. Minkälaiset ovat kesäsuunnitelmasi?
2. Laulu, josta pidät tällä hetkellä erityisen paljon?
3. Mikä on jännittävin tai sinulle merkittävin asia mitä on tapahtunut elämässäsi?
4. Mikä on ollut tämän vuoden paras kirja tähän mennessä lukemistasi kirjoista?
5. Missä asiassa olet erityisen hyvä ja missä erityisen huono?
6. Mikä oli lempiaineesi koulussa?
7. Pelaatko pelejä (tietokone-, konsoli-, lauta- ym. pelit)? Mikä on suosikkisi?
8. Millaista elämäsi oli viisi vuotta sitten?
9. Kerro kolme tämänhetkistä pakkomiellettäsi, joihin olet ihan koukussa (esim. jokin ruoka, tv-sarja...).
10. Mainitse jokin unelmasi.
11. Mikä on parasta kirjablogin pitämisessä? Mikä huonointa tai ikävintä?

Haastan seuraavat bloggaajat (en kuitenkaan yhtätoista vaan kuusi):

10 kommenttia :

 1. Kiitos haasteesta, Laura! Palaan tähän tämän viikon aikana! Suloinen kissanpentu, sinunko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Tähän kannattaa varata aikaa, minulla meni ensin pieni ikuisuus miettiessäni ensin mitä kerron itsestäni ja sitten miettiessäni kysymyksiä :D

   Pörrö oli meillä jo silloin kun asuin vielä kotona vanhempieni luona, tällä hetkellä hän asustelee äitini kanssa. Koko perheen kissa siis :) Kova ikävä iskee välillä, kun asun eri paikkakunnalla kuin äitini eikä kiireiltä ehdi aina käydä siellä niin usein kuin toivoisi.

   Poista
 2. Mä olen keksinyt itsestäni nyt kolme juttua ja tässä menee IKUISUUSSSS ! :D Mutta haluan tehdä tämän NYT, että mulla on edes jonkinlainen toivo löytää joku blogi, jolle tämä linkittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulla meni varmaan reilu tunti tämän kanssa! Ja yhdessä välissä täytyi käydä suihkussa vähän miettimässä näitä kun en millään meinannut enää keksiä mitään :D No, puuhaa loppuillaksi :D

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, tähän on ehdottomasti tartuttava. :-) Hyvä keino saada vähän eloa blogiini, koska olen ollut viime aikoina tooosi laiska lukija..

  Voin sanoa kahden kesän kokemuksesta, että työtön kesä on todella huippua aikaa. Tosin olen minäkin yhtenä kesänä tehnyt jokusen tentin ja viime kesänä aloittelin vähän gradua, mutta noin muuten olen suunnattomasti nauttinut vain vapaasta elosta. Saa lojua rannalla hyvän kirjan kanssa ja matkustella. Ihana kesä sinulla tiedossa :-)

  Aww, suloinen kisumisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas tulen olemaan hetken aikaa todella hidas lukija, juuri mainitsemieni tiiliskivien vuoksi :D

   Minä olen viettänyt monta kesää ilman töitä, joten tällä kertaa olisi työ kelvannut, mutta ei sitten kun ei tärpännyt! Mutta tosiaan, saa ainakin rentoutua. Ikävintä tässä on vaan se, että joudun nostamaan opintolainaa pärjätäkseni kesän yli, muuten ei ole tarvinnut sitä nostaa, mutta ehkä pienehkön lainan maksaminen takaisin ei minua tulevaisuudessa tapa :)

   Poista
 4. Kiva! Yritän tehdä tämän piakkoin :)

  VastaaPoista
 5. Voih, Taru sormusten herrasta -trilogia... Kolme lauantaita on mennyt tiiviisti Nelosen ääressä trilogiaa katsoen. Ja voin sanoa, että Kuninkaan paluun loppu meni enemmän kuin vähän vetistellessä. Oi Aragorn ja Frodo sentään <3 Nyt olisi hyvä hetki tarttua kirjaan kun (elokuva)naamatkin ovat tuoreessa muistissa...

  Kivoja vastauksia ja söpö kissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru sormusten herrasta on kyllä yksi onnistuneimpia kirjasta tehtyjä elokuvia, upea trilogia! Hih, minullakin nousee kyyneleet silmiin Kuninkaan paluun lopussa, oih.

   Poista