20.4.2012

Liebster!

Täällä vielä ollaan vaikkei kirja-arvioita nyt ole hetkeen tullutkaan! Sama vanha selitys: opiskelukiireet. Tenttejä pukkaa nyt ovista ja ikkunoista, olisi myös sellainen pieni eikä ollenkaan tärkeä sivuaineen pääsykoe... Ajan priorisoiminen tenttien, pääsykokeen, romaanien eli sen kunnon lukemisen sekä ylipäänsä yliopiston ulkopuolisen elämän kesken on ollut haastavaa. Tänään kuitenkin päätin palkita itseni tentin jälkeen eli kotiin tullessani ahmin heti kesken olleen tiiliskivikirjan loppuun. Se olikin melkoinen saavutus tällaiselta hitaalta lukijalta kuin minä, sivuja kun tuli miltei hetkessä ahmaistua yli sata. Arviota kirjasta tulossa tänä iltana tai sitten huomenna, nyt kun pitäisi palata tenttimateriaalien pariin.


Mutta sitä ennen vielä Liebster Blog -palkinto, jonka sain ihanalta Katrilta La petite lectricesta Kiitos! Palkinto on tarkoitus antaa eteenpäin viidelle ihanalle blogille, joilla on alle 200 lukijaa. Siispä nakkaan palkinnon eteenpäin seuraaville huippuhyville blogeille:


Rentouttavaa viikonloppua!

6 kommenttia :

 1. No voihan eihän, kiitos Laura! :)

  Kirja-arviotasi odotellen ja rentouttavaa viikonloppua toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Viikonloppu onkin alkanut mukavan rennosti, kun tietää, ettei tarvitse lähteä tuonne räntä-/vesisateeseen kauppaan kun ruokaostokset hoiti jo eilen, ah! Ja uusi kirja-arviokin on nyt ulkona :)

   Poista
 2. Kiitos Laura :) Samoin kirja-arviotasi odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Kirja-arvio ulkona nyt!

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta, Laura! Näin sen täällä jo aikapäiviä sitten, mutta en ole muistanut tulla kiittämään!:)

  VastaaPoista