31.3.2012

Maaliskuussa luettua

http://www.flickr.com/photos/jiiikoo

Oi voi, maaliskuun luetut näyttää vain kahta kirjaa:

Margaret Forster: Salattuja kohtaloita
Katja Kettu: Kätilö

Luin minä kuitenkin myös pari tenttikirjaa ja Sylvia Plathin Arielin, joita en blogiini ole tuonut ollenkaan esille. Tenttikirjoista en ole ajatellut kirjoittaa blogiin ellei jotain hyvin mielenkiintoista osu kohdalle ja Plathin Arielista en keksi nyt mitään järkevää sanottavaa ja taidankin palata siihen jossain vaiheessa jonkinlaisen runopostauksen muodossa.

Alkupuolella kuuta eräs inhottava tentti vei voimani. Forsterin Salattuja kohtaloita oli minulla pitkän aikaa luettavana ja se ei vienyt mennessään, siksi edistyi niin hitaasti. Ketun Kätilö taas oli huikean hyvä lukukokemus ja ehdottomasti tähänastisen lukuvuoteni paras kirja!

Luettuja sivuja kertyi vaivaiset 646, keskiarvo 323 sivua.

PS. Tässä kuussa pähkäilin myös TBR 100 -listani ja kyseisen "haasteen" edistymistä voi seurata oikealla olevasta sivupalkista. Erään tällä hetkellä luvun alla olevan klassikkokirjan myötä saankin lähipäivinä ensimmäisen listalla olevista kirjoista luettua!

2 kommenttia :

 1. Minunkin saldoni jäi vaivaiseen kolmeen, josta yhden luin suurimmaksi osaksi helmikuussa. Ja voisipa sanoa, että ei se määrä vaan laatu, mulla omalla kohdalla kun laatukin oli pääasiassa kehno :D

  Mutta aika hassua, että sytyit noin paljon kuitenkin Kätilölle. Itse kun tosiaan kröhöm en ihan niin paljon lämmennyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onneksi sullakin oli kuitenkin edes yksi hyvä kirja tässä kuussa!

   Kätilö oli tosiaan hyvin hassu tapaus. Siis kun en kuitenkaan odottanut pitäväni siitä niiin huikean paljon, mutta sitten yhtäkkiä pidinkin! Siinä kaikki vain osui niin kohdilleen, sopi toisiinsa, sopi minuun :)

   Poista