23.12.2011

Rauhallista joulua!

Lähde: National Geographic

Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille lukijoille ja vierailijoille!

Ah, ihanat joulun loikoilupäivät! En pahemmin ole jouluihminen, mutta se, että saa vain olla, on tietysti ihanaa. Joulun suunnitelmiini kuuluvat laiskottelun lisäksi tietysti kirjojen lukeminen ja tv-sarjojen ja elokuvien katselu. Ajattelin mahdollisesti tänä iltana katsoa Midnight in Paris -elokuvan. Inhoan Owen Wilsonia, mutta ehkä hän osaa olla tässä elokuvassa.

Joulun kirjoihini kuuluvat tänä vuonna Sarah Watersin tiiliskivi Vieras kartanossa, Mathias Malzieun aika paljon parjattu Sydämen mekaniikka ja ihan kohta loppuunluettu eräs hauska pieni tietokirja. Jälkimmäisestä kirjasta tulossa juttua vielä tänä iltana.

Joulun jälkeen luvassa on Susan Lukutoukan katsaus vuoteen 2011 -haasteeseen vastaaminen ja tietysti koko vuoden luetuista kirjoista tehty kooste ja top-lista. Vuosi on jo lopuillaan, miten äkkiä se taas menikään.

Ihanaa joulua!

5 kommenttia :

 1. Hyvää Joulua sinulle Laura! Vieras kartanossa kuulostaa hyvältä tiiliskiveltä jouluksi. Minulla on yksi toinen tiiliskivi menossa...

  VastaaPoista
 2. Joku muukin inhoaa Wilsonia - jee! Oon aina kuvitellut olevani yksin ällötykseni kanssa.

  VastaaPoista
 3. Vieras kartanossa onkin hyvä tiiliskivi jouluksi. Itse suunnittelin lukevani ainakin jouluisia kertomuksia ja novelleja.

  Rauhallista ja suloista joulua!

  VastaaPoista
 4. Hyvää ja rentoa joulua!

  VastaaPoista