30.11.2011

Marraskuussa luettua

http://www.flickr.com/photos/jiiikoo
Marraskuu on ollut raskas kuukausi, niin opiskelun kuin säänkin takia. Kirjojen suhteen oli kuitenkin vielä suhteellisen normaali kuukausi eli sain luettua neljä keskenään hyvin erilaista kirjaa:

Terry Pratchett: Johan riitti!
David Nicholls: Sinä päivänä

Fantasiaa, ihmissuhteita, historiantutkimusta ja lastenkirjallisuutta (joka sopii myös aikuisille). Mukavan vaihteleva lukukuukausi siis takana. Paras kirjoista on mielestäni Sinä päivänä. Oiva lahja pukinkonttiin tänä jouluna! Sopii varmasti moneen eri makuun.

Luettuja sivuja kertyi 1296 ja keskiarvoksi tästä saadaan 324 sivua per kirja.

Lukuisa vetäisi jo tänään talviturkin ylleen vaikka ulkona sataakin vettä. Siniharmaa tausta rauhoittaa mieltä ja muistuttaa minua helmikuusta. Olisikin jo helmikuu!

3 kommenttia :

 1. Ihana uusi ulkoasu! Itse laitoin taas tuon valmiin lintutaustan omaani, kun se on niistä helpoista valmiista vaihtoehdoista kaikkein kivoin. Mulle tämä Bloggerin ulkoasun kanssa leikkiminen on jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeaa. Livejournal ♥

  VastaaPoista
 2. Laskin nopeasti, mitä olen lukenut ja taisin päästä yli 10 reippaasti. Pelästyin!

  Yritin vastata Näkymättömään lapseen ja löysinkin sitten itseni täältä.

  Eikö Sinä päivänä ole jo elokuvana? Kerrankin katsoisin filmin ja jättäisin kirjan väliin. Eka kerran elämässäni.

  VastaaPoista
 3. Janninna, kiitos! Mukavan raikas, minusta edellinen oli vähän tunkkainen. Joo, se lintukuvio on nätein niistä valmiista vaihtoehdoista! Heh, mä en jaksa enkä viitsi enää muokata tätä blogia muuten kuin vaihtamalla taustakuvaa ja linkkien väriä :D

  Leena, yli kymmenen on tosi hyvin! Ja entä se määrä, mitä olet tänä vuonna kokonaisuudessaan lukenut, huikeaa :--) Jep, Sinä päivänä on elokuvissa. Kiinnostaisi itseänikin nähdä se.

  VastaaPoista