10.10.2011

Tunnustuksia


Kiitos ihanalle Valkoiselle kirahville tästä tunnustuksesta! Tunnustukseen kuuluu kertoa itsestään kahdeksan asiaa ja haastaa mukaan kahdeksan muuta bloggaajaa. 

Ensin ne kahdeksan (ajankohtaista) asiaa itsestäni:

1. Olen varmaan maininnut tämän jo satatuhatta kertaa pelkästään blogissani, mutta syksyni on ollut ihan jumalattoman kiireinen ja tulee sellaisena jatkumaan vielä jonkin aikaa. Syynähän on siis opiskelujeni ensimmäinen lukukausi. Itse koulupäivät eivät ole pituudella pilattuja, mutta voi miten paljon se teettää hommia kotona! Nytkin minun pitäisi olla nenä kurssikirjan välissä, mutta hulluksihan tässä tulee jos ei pääse tekemään välillä muuta. Olen kai liian tunnollinen, ehkä vähemmälläkin rääkillä selviäisin.

2. Historia aineena on osoittautunut (ainakin tähän mennessä) ihan unelmavalinnaksi, vaikka tuossa edellisessä kohdassa valitin kuinka kiireistä ja raskasta tämä arki meinaa olla. Ei, ei se johdu siitä itse aiheesta. On ihanaa opiskella jotain sellaista, joka oikeasti kiinnostaa.

3. Taisin joskus mainita, että kirjoitan tänä syksynä vielä viimeiset ylioppilasaineeni. Nyt tulee tunnustusten tunnustus: näyttää siltä, että loppuvuodesta minusta vihdoin ja viimein tulee ylioppilas!

4. Tällä hetkellä on sellainen kirjapino odottamassa lukuvuoroaan, että pidän taukoa kirjojen hankkimisesta ja lainaamisesta. Hyllyssäni on tällä hetkellä noin 40 lukematonta omaa tai kirjaston kirjaa. Hirveää.

5. Etsin eräs päivä itselleni talvikenkiä. Kiertelin muutamat kaupat läpi, mutta mitkään kengät eivät oikein miellyttäneet silmiäni ja annoin sitten olla. Seuraavana päivänä olin kävelemässä bussipysäkiltä kotiin kunnes mieleeni yhtäkkiä juolahti, että voisin käydä pitkästä aikaa lähellä sijaitsevalla kirpparilla. Menin sinne ja heti toisesta pöydästä löysin täydelliset talvikengät vain 8,5 eurolla! Mikähän kohtalo minut sinne johdatti...

6. Sateinen, harmaa ja tuulinen syyspäivä on ehkä kamalin päivä mitä vuodessa saattaa olla. Syksyn hehkuvat väritkään eivät pelasta, sillä harmaus tekee nekin harmaaksi. Siis jos värejä ylipäänsä on enää jäljellä muualla kuin kuivakan harmaanruskeana asvaltilla. Tänään oli sellainen päivä ja siksi olen hirveän väsynyt.

7. Kamalaa, mutta olen todennut, etten jaksa enää hirveästi kuunnella musiikkia. Joskus olin melkein riippuvainen siitä, mutta nyt voi mennä jopa viikkoja etten kuuntele mitään. Kaipaisinko jotain uutta vai onko tämä vain joku kausi vai mitä, en tiedä, mutta tuntuu hassulta. 

8. Tänään on Aleksis Kiven päivä, mutta en ole lukenut mieheltä yhtikäs mitään. Eikä liiemmin kiinnostakaan :--)

Tämä tunnustus lähtee eteenpäin seuraaville kahdeksalle upealle blogille ja bloggaajalle, olkaa hyvät!

10 kommenttia :

 1. Kiitos tunnustuksesta! :)

  Hienoa, että ainevalintasi on osoittautunut oikeaksi! On aivan totta, että mieluisaan aiheeseen sitä jaksaa uhrata aikaa ja vaivaa aivan eri tavalla kuin sellaiseen, joka ei oikein kiinnosta.

  VastaaPoista
 2. Onnea, onnea! Mahtavaa että saat yo-urakan päätökseen - ja vielä mahtavampaa että opiskeluala tuntuu omalta :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea tulevaan koitokseen, minäkin pidin aikoinani historiasta kuin hullu pullasta :)

  Kiitos muistamisesta, täytyypä alkaa naputella tunnustuksia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta Laura!

  Ja huomaan olevani mielenkiintoisessa seurassa, listassa on muutama minulle uusi blogi, vielä toinenkin kiitos!

  VastaaPoista
 5. Maija ole hyvä! Ja totta, esimerkiksi tällä hetkellä huomaa, että pakollinen englannin kurssi ei oikein jaksa kiinnostaa, mutta historiaa kyllä jaksaa päntätä, erityisesti maailmanhistorian perusteita (Suomen historia Ruotsin vallan aikana taas ei ole lähinnä sydäntäni, mutta kyllä sekin menee, varsinkin kun en siitä aiheesta hirveästi tiedä, hih)! Ja todella mielenkiintoista on ollut ja proffat hyvin omistautuneita opettamiinsa asioihin :--)

  Booksy, kiitos paljon! Nyt on ihanaa huokaista helpotuksesta, kun näitä uusia opiskelukuvioita sekoittaneet kirjoitukset ovat ohi eikä tarvitse huolehtia niistä enää yhtään!

  Norkku, kiitos ja ole hyvä :--) Historian asioita on tosiaan hirveän mielenkiintoista tutkia ja miettiä.

  Erja, ole hyvä. Ja voi, onpa kiva, että löytyi uutta luettavaa :--)

  VastaaPoista
 6. ÄÄKS, miten mulle on kasaantunut nyt näin paljon näitä tunnustuksia! Missä on kaikki rentouttava vapaa-aika, jolloin näitä kirjoitella.. Mutta kiitoksia! Palaan asiaan joskus tulevaisuudessa ;D

  VastaaPoista
 7. Ihania hetkessä olevia tunnustuksia!

  Mahtavaa, että olet löytänyt oman kolkkasi yliopistolabyrintistä! Nauti kaiken kiireenkin keskellä!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset ensimmäisestä tunnustuksestani! :) Ja sanon samaa kuin Erjakin: listassa sellaisia blogeja, joihin en ennen ole tutustunut - mahtavaa!!

  VastaaPoista
 9. Yllätys löytyi - kiitos tunnustuksesta! Tunnustan itse huomenna :) !

  Ja onnea yliopistomaailman kanssa, se on hienoa aikaa elämässä niin sivistyksen kuin elämänsivistyksen osalta.

  VastaaPoista