Type and press Enter.

Keski­kesän juhla

Vietämme poikays­täväni kanssa tänä vuonna kaupun­ki­ju­han­nusta, kuten monena juhan­nuksena aikai­sem­minkin. Viime juhan­nuksena teimme piknikin läheiseen venesa­tamaan, mutta tänä vuonna se ei onnistu sateisen sään vuoksi. Kotiju­hannus kuulostaa kyllä sekin aivan mukavalta!
Juhan­nus­lu­ke­mi­seksi minulla on Tove Janssonin Vaaral­linen juhannus, joulu­lahja, jonka onnistuin kuin onnis­tuinkin säästämään oikeaan ajankohtaan! Eilen aloit­tamani, Alexander McCall Smithin The No.1 Ladies’ Detective Agency, kuuluu myös tämän vuoden juhan­nukseen. Ja arvatkaa mitä? Kirjan kieli on todella helppoa ja sitä lukee kuin suomea! Kaiken lisäksi tarina vaikuttaa tosi hauskalta.
Viettäkää oikein ihanaa ja rentout­tavaa keski­kesän juhlaa! Toivot­ta­vasti jossain päin Suomea saataisiin nauttia aurin­gos­takin, edes hetken verran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 comments

  1. Vaaral­linen juhannus onkin mainio lukuva­linta! Mukavaa kaupun­ki­ju­han­nusta sinne!

  2. Kaupun­ki­ju­hannus on ihan hyvä asia! Me lomaillaan kaupun­gissa vielä ensi viikko ja teen viimeisen työpäivän ensi viikolla. Siksi ei jaksa rynnätä vielä maalle, vaan rynnätään sitten heinäkuun alussa vasta.

    Jos aurinko lyö pilvet, niin lähdetään etsimään elämää =)

  3. Ahmu, kiitos! Vaaral­linen juhannus on aivan ihana! Sain sen tänään päätökseen ja arviota pukkaa pian :–)

    Mari A., toivotaan heinäkuun alkuun kauniita kesäpäiviä! Meidän kaupun­ki­ju­hannus muuttuikin hieman erähen­ki­sem­mäksi, kun lähdimme isäni, hänen naisys­tä­vänsä sekä tämän pojan ja hänen tyttöys­tä­vänsä kanssa ongelle. Kaupun­gissa olimme kuitenkin, mutta asfaltti muuttui metsi­köksi ja joeksi :–)