Type and press Enter.

Kesäkuussa luettua

Infrared-kuvan on ottanut poikays­täväni Sangin­joella 28.6.2011
http://www.flickr.com/photos/jiiikoo

On taas aika katsastaa kesäkuussa luetut kirjat. Ajattelin ensin tätä kirjoi­tusta huomi­selle, mutta tämän hetkinen kirja on menossa vielä sen verran alussa, että tuskin saan sitä huomiseen mennessä luettua. Joten mikäpä ettei, että jo tänään katsotaan mitä olen tässä kuussa saanut luetuksi! Lista näyttää tältä:
Claudie Gallay: Rakkaus on saari
Guillermo del Toro, Chuck Hogan: Lankeemus
Tove Jansson: Vaaral­linen juhannus
Alexander McCall Smith: The No. 1 Ladies’ Detective Agency 
Yhteensä siis seitsemän kirjaa. Keski­ver­to­määrä kuukau­dessa on minulla siinä viiden kieppeillä, joten tämä kuu oli hieman sitä parempi. Kaikki lukemani kirjat olivat vieläpä hyviä, kukin omalla tavallaan. Yhtäkään en joutunut lukemaan suu irveessä. 
Lista kuvastaa hyvin kirja­ma­kuani ja sitä, että kaipaan vaihtelua. Luin niin muutaman kauhuai­heisen kirjan kuin kevyem­pääkin kirjal­li­suutta sekä yhden tieto­kirjan. Enemmän ulkomaa­laista kuin kotimaista. Enemmän miehiä kuin naisia.
Parasta tästä satsista on melkein mahdoton valita. Jos katsotaan antamieni tähtien perus­teella, Rakkaus on saari ja Vaaral­linen juhannus saivat niitä eniten. Vähiten miellyt­tävin puolestaan oli Lankeemus. 
Luettuja sivuja kertyi yhteensä 2008, keskiarvon ollessa pyöris­tettynä 287 sivua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 comments

 1. Noita Mma Ramotswe-kirjoja olisi kiva kokeilla joskus :)

 2. Mahtavan monipuo­lista, jesh! Ja terkkuja kuvaa­jalle, että otos on todella upea :-)

 3. Siisti kuva! Ja mukava lista. Minua houkut­taisi lukea Rakkaus on saari, mutta katsotaan, koska ehtisi.

 4. Sanginjoki on kiva paikka. Mieli­ku­viini kuuluvat valitet­ta­vasti myös piikikkäät hyttyset :-). Kuva on hieno!

  Ostin kerran lahjaksi tuon Mma Ramotswen ensim­mäisen sairas­lo­ma­lai­selle. En ole sittemmin kysynyt, tykkäsikö lahjan saaja paketin sisäl­löstä. Tämä oli hyvä muistutus palata aiheeseen!

 5. Maria, suosit­telen!

  Booksy, terkut välitetty ja kuvaaja on oikein otettu :–) En kyllä yhtään osaa lukea saman­tyyp­pisiä kirjoja putkeen! Siksi kirja­sar­jo­jenkin kanssa venyy ja venyy ennen kuin saan sellaisen kokonaan päätökseen :D

  Katri, Rakkaus on saari on hieno kirja. Toivot­ta­vasti ehdit lukaista sen pian!

  Paula, Sanginjoki oli ihan uusi tuttavuus minulle. Sitä kun on asunut lapsuu­tensa muualla ja ei asu sillä puolella Oulua :D Hyttysiä siellä kyllä riitti viimeksi käydes­sämme, mutta myrkyt piti ihan hyvin loitolla. Aikai­sem­malla kerralla oli viileämpää ja tuuli­sempaa eikä hyttysiä ollut yhtään. Niin ja kiva, että tämä toimi muistu­tuksena sinulle, hih!