Type and press Enter.

Pohjois-Suomen kirja­messut Oulussa 11.–12.6.2011

Pohjois-Suomen kirja­messut järjes­tetään 11.–12.6. Oulussa. Viime vuodesta poiketen messujen pitopaikkana toimii Oulun Musiik­ki­keskus (Madetoja), joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Oulun ydinkes­kus­tasta. Minusta paikka kuulostaa vallan sopivalta kirja­mes­suille, sillä Ouluhalli, jossa viime kesän messut olivat, on turhan suuri pohjoisen melko pieni­muo­toi­sille kirja­mes­suille.
Ilahdut­tavaa on lisäksi se, että nyt paikan päällä on myös muutama iso kustantamo: WSOY, Tammi, Karisto ja INTO Kustannus. Nämä ja muut kustan­tamot löytää messuilta Nisperon Kirja­kah­vi­lasta.
Kirjai­li­ja­haas­tat­te­lu­jakin on luvassa niin Madetojan salissa, Tulind­bergin salissa kuin Nisperon Kirja­kah­vi­las­sakin. Messut eivät rajoitu pelkästään kirjoihin, sillä mukana on myös musiikki.
Lisää infoa messujen kotisi­vuilla.
Onko kukaan kanssa­blog­gaa­jista tai lukijoista tulossa messui­lemaan? Minä ainakin menen, luulta­vasti lauan­taina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

  1. Yhyy, miksei ole olemassa Porin kirja­messuja :( Vammalan Vanhan kirjal­li­suuden päivillä on tänä vuonna teemana Rikos, mikä ei oikein houkuta. Mutta tuskinpa se hirveästi niihin myytäviin kirjoihin vaikuttaa. Ehkä saan tääs äidin revittyä kuskiksi ja seura­lai­seksi.

  2. Janninna, rikos ei kyllä oikein houkut­telisi minuakaan. Mutta onneksi se on vain teema, onhan siellä niin paljon muutakin! Toivot­ta­vasti saat äitis mukaan, kaahat­kaahan tännekin messui­lemaan ;–D

  3. Toden­nä­köi­sesti tulen. Hääpäivän juhlin­takin osuu samaan viikon­vaih­teeseen, mutta katsotaan, mihin kaikkialle ennätän.

  4. Täällä ollaan messuilun suhteen vähän kahden vaiheilla. En ole aiemmin kirja­mes­suilla käynyt, jokohan tuo olisi aika lähteä :)

  5. Paula, toivot­ta­vasti ennätät, varmaan kiva tapahtuma luvassa!

    Villa­sukka kirja­hyl­lyssä, viime kesän kirja­messut olivat minunkin ensim­mäiseni ja hieman pettymys, kun kirja­myyntiä siellä ei paljoa ollut. Näissä tulevissa varmasti paremmin :–) Ps. sinulla on ihana bloginimi, hih! liityin muuten lukijaksesi + linkitin :–)

  6. Harmi että olen just päivää ennen tulossa käymään Oulussa :(. Jos käyntia­jan­kohta osuisi viikon­lo­pulle, lähtisin messui­lemaan.

  7. Voi harmi! Ensi vuonna ehkä sitten :–)