28.4.2011

The Versatile Blogger!Kiitos Katrille La petite lectriceen tästä ilahduttavasta tunnustuksesta! Nätin palkinnon lisäksi tunnustukseen kuuluu kertoa itsestään seitsemän asiaa:

1. En ole tähän astisen elämäni aikana matkustanut Ruotsia (Haaparanta, Tukholma, Uppsala) kauemmas. Muualla Euroopassa matkustaminen kyllä kiehtoisi!

2. Omistan suuren ja joskus näkyvän syntymämerkin. Se on keskellä otsaani :--D Se on epämääräisen muotoinen haalean punainen läiskä, joka välillä näkyy selvemmin (esimerkiksi kun olen itkenyt) ja välillä ei melkein ollenkaan. Vaikkei se elämääni häiritsekään, tykkään silti pitää otsatukkaa peittämässä sitä (ja korkeaa otsaani).

3. En osaa uida ja luultavastikin sen takia pelkään vettä. Minua ei saisi helpolla esimerkiksi soutuveneeseen. Meri on kiehtova ja kaunis asia, mutta silti pelottava.

4. Lempituoksujani ovat vasta leikattu ruoho, meri (olen aina asunut rannikkokaupungeissa) ja CK One (niin miesten kuin naistenkin versiona).

5. Minulla ei ole tatuointeja, mutta haluaisin kylkeeni suuren ja värikkään laivan.

6. En näe enneunia, mutta erään unikokemukseni haluan jakaa täällä. Näin unta, jossa hiihdin latua pitkin. Oikealla puolellani näkyi välillä peltoa, välillä metsää, vasemmalla puolellani oli tie. Oli talvi. Näin sitten jonkun ohittavan minut tietä pitkin pyörän selässä. Sitten heräsin ja kerroin unestani poikaystävälleni. Hän hämmästyi sen kuullessaan, sillä hän oli nähnyt täysin samanlaista unta, mutta oli siinä ollut se pyöräilijä ja nähnyt jonkun hiihtävän. Maisema ja talvi ja kaikki olivat samoja. Tulee yhä edelleen aika kummallinen olo kun muistelen tuota tapausta!

7. Cillian Murphy on mielestäni yksi komeimmista näyttelijöistä päällä maan!


Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville kolmelle ihanalle bloggaajalle: 

Lukuhetkien Sonjalle
Tarinauttisen hämärän hetket -blogin Elma Ilonalle
Lumiomenan Katjalle

6 kommenttia :

 1. Hui, tuo unijuttu on aika pelottava!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta. :) Minun piti ihan googlettaa tuo Cillian Murphy. Ja syntymämerkistäsi tuli mieleeni hiusrajassani oleva luomi, joka vuoksi kampaukseni on aina toispuoleinen. Peitän sillä tuon luomen, vaikka olen tottunut siihen.

  Tuo sinun ja poikaystäväsi unikokemus oli ihmeellinen!

  VastaaPoista
 3. Vau, aika veret seisauttava tuo unikokemus! Mahtavaa, että tuollaista voi tapahtua!

  Kiitos tunnustuksesta vielä:)

  VastaaPoista
 4. Naakku, se oli kyllä hyvin erikoinen ja pelottavakin kokemus. Miten se on edes mahdollista?! Alan pikku hiljaa uskoa johonkin yliluonnolliseen, kaikkia ihmisiä yhdistävään voimaan tai jotain!

  Katja, ole hyvä tunnustuksesta! Vaikkei syntymämerkki, luomi, arpi tai mikä tahansa itseä sen kummemmin haittaisikaan, se tulee usein silti peitettyä. Välillä kyllä olen ollut pitkiäkin aikoja ilman otsan peittävää otsatukkaa, mutta juuri silloin sen syntymämerkin ainakin huomaa ja mielellään kuitenkin peittäisi sen.

  Sonja, ole hyvä! Olemme ehkä nukkuneet päät yhdessä tai jotain? :--D

  VastaaPoista
 5. Hieno unikokemus, josta luinkin jo Leenalla, ja kerroin oman, hieman vastaavani: Heräsin joskus keskellä yötä ja muistin juuri näkemäni unen. Ennen kuin ehdin vaipua takaisin uneen, mieheni (silloinen poikaystäväni) kommentoi unissaan sitä juuri näkemääni unta! Siis niin selkeästi, ettei erehtymisen vaaraa ollut. Hieno kokemus, joskin tiedän useampiakin ihmisiä, jotka ovat jakaneet unia. Sitä voi tehdä myös tarkoituksella - sopia, että nähdäänkö siitä ja siitä unta ensi yönä. Kokeilkaapa joskus. :)

  VastaaPoista
 6. Karoliina, sinunkin (tai siis teidän) unikokemuksenne on ihmeellinen! Hassua ajatella, että tällaisia uniasioita voi tapahtua, mutta kyllä siinä jokin juttu täytyy olla, kun niitä tapahtuu niin paljon. Täytyy kokeilla tuota sopimista :--D

  VastaaPoista