Type and press Enter.

Paljastus

Naisten­päivän kunniaksi tulen nyt kaapista ulos: blogi­nimeni Lauren muuttui juuri Lauraksi, oikeaksi nimekseni. Olen miettinyt tätä jo jonkin aikaa, blogeissa olleista nimikes­kus­te­luista saakka, ja ajattelin, että miksen vain voi olla Laura, kun Laurenkin on jo niin lähellä sitä. Laura on myös niin taval­linen nimi ettei minua siitä helposti tunnisteta (vaikkei minua pahemmin kiinnosta jos joku tunnis­taakin, koska en kerro täällä mitään niin henki­lö­koh­taista itsestäni). 
Toivot­ta­vasti tämä ei aiheuta monelle sekaan­nuksia, mutta onneksi muutos ei ole kovin radikaali :–) Suloista naisten­päivän iltaa kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Hyvää naisten­päivää ja onnea oikealle nimelle :).

 2. Tessa, kiitos molem­mista :–D

 3. Mukavaa naisten­päivää myös sinulle!

 4. Mukavaa Laura, että päätit vaihtaa omaan nimeesi. :)

 5. Terve­tuloa kaapista ulos. :D

 6. Kiva, että vaihdoit Laure­nista Lauraksi! Minulla ei jostakin syystä käynyt edes mielessä blogata muuten kuin omalla nimelläni, joskin pelkkä etunimi riittää minulle. Ymmärrän hyvin nimimerk­ke­jäkin, mutta arvostan niiden rohkeutta, jotka bloggaavat koko nimellään.

  Liityin tässä samalla lukijaksesi. :-)

 7. Kiitos Meri ja Karoliina :D

  Hanna ja Paula, alkoi tuntua jotenkin hölmöltä olla Lauren kun se on niin lähellä oikeaa nimeäni, miksen siis olisi ihan vain Laura?

  Minus­takin on rohkeaa blogata koko nimellään, mutta etunimi riittää myös minulle. Nimimer­keis­säkään ei ole mitään vikaa, sillä jotkut haluavat pysyä mahdol­li­simman anonyy­meina ja se on fine.

  Kiva Paula kun tulit lukijaksi! Uusi lukija tekee aina iloiseksi :–)

 8. Kiitos! Olen joka kerta helpot­tunut, kun tämä nimien muista­minen alkaa helpottua. Katsos, jos sinä ja minä olisimme meilanneet, minun olisi pitänyt muistaa sinulle jo useampi nimi. Näin on monen kanssa — vieläkin. Nyt ei tarvitse kuin muistaa, että sijaitset Lukui­sassa;-) Muistathan, minulla on post it-lappu koskien sinua ja Sannaa, joka on Luettua.

 9. Leena, toivot­ta­vasti tämä nimen­vaihdos ennemmin selkeytti kuin monimut­kaisti muista­mista :–) Et ala jossain vaiheessa miettimään, että hei, kuka se Lauren oikein oli ja mikä sen blogin osoite olikaan… Onneksi sinulla on se lappu siellä!