Type and press Enter.

Ensim­mäinen

Tästä alkaa tämän kirja- ja taide­his­to­ria­nörtin upouusi kirja­blogi! Blogista tulee löytymään ajatuk­siani kaikesta mikä vain liittyy kirjoihin ja ehkä välillä vähän muustakin. Eniten täältä tulee löytämään mieli­pi­teitäni lukemistani kirjoista, sillä luen jatku­vasti jotain, ja on ihanaa kirjoittaa niiden tuomat ajatukset jonnekin muistiin.
Jotta kirja­makuni selviäisi, niin tässä ehdot­tomat suosikkini:
John IrvingGarpin maailma
José SaramagoKertomus sokeu­desta
Audrey Niffe­negger - Aikamat­kus­tajan vaimo
Joanne HarrisHerras­miehiä ja huija­reita
Cormac McCarthy - Tie
Eniten pidän ns. nykykir­jal­li­suu­desta. Tarkoitan sillä noin 1950-luvulta lähtien ilmes­ty­nyttä kirjal­li­suutta. Tieto­kir­jal­li­suutta, novelleja ja runoja tulee luettua aivan liian vähän tai ei ollenkaan, joten niihin tutus­tu­minen on alkanut kiinnostaa enemmän. Muuten kirja­makuni on aika laaja. Ei ole mitään yksit­täistä genreä, jota inhoaisin. Paitsi okei, harle­kiinit ja muut vastaavat ällön siirap­piset rakkaus­ro­maanit eivät ole kiinnos­tus­lis­tallani kovin korkealla.
Tällä hetkellä luen Nick Hornbyn Hyvät ihmiset -teosta. Tarinan alku oli vähän hidas ja jähmeä, mutta 100 sivua luettuani se imaisikin minut hyvin mukaansa. Mutta siitä lisää tuonnempana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

One comment

  1. Kurrpurr, tästä se lähtee, tsemppiä! :)