29.11.2014

Kolme inspiroivaa blogia

Voi vitsit. Katri kertoi, että blogini inspiroi häntä:

"Lauralla on paikkansa näillä listoilla aina, sillä juuri hän ja hänen kirjabloginsa on ollut minulle se, josta olen aikoinani saanut kipinän aloittaa oman kirjablogin pitämisen. Lauran blogi on ulkoasultaan kauniin yksinkertainen omalla jujullaan. Laura lukee ja kirjoittaa monipuolisesti erilaisista kirjoista, mikä on mielestäni blogin rikkaus. Koen, että Lauran kirjamaku on hieman valtavirrasta poikkeava ja sen vuoksi Lauran blogia on virkistävää lukea. Blogista löytää lukulistalleen vähän erilaisia kirjoja!"

Samat sanat, Katri! On myös hauska kuulla, että täältä löytää vähän erilaisempia lukuvinkkejä. En tiedä, onko lukumakuni todella hieman erilaisempi, mutta ehkä se, että luen vähän kaikenlaista enkä ole kovinkaan genreuskollinen, selittää sen. On ilahduttavaa kuulla, että täältä saa inspiraatiota.

Katrin blogi on myös hyvin inspiroiva. Hänellä on aina kauniita kuvia eikä hän pelkää kirjoittaa rehellisesti ja tunteella lukemistaan kirjoista. Meillä on suhteellisen samanlainen kirjamaku, joten löydän usein Katrin blogista hyviä kirjavinkkejä. Siis kiitos Katri, haasteesta sekä blogistasi!

Mutta nyt minun pitäisi valita kolme minua inspiroivaa blogia (Katrin blogin lisäksi). Täysin rehellisesti sanoen kaikki lukemani blogit inspiroivat minua. Ihan oikeasti, en kai muuten niitä lukisi. Haasteen sääntöjen mukaan minun täytyy kuitenkin valita vain kolme, mikä osoittautui varsin haastavaksi tehtäväksi. Päädyin lopulta valitsemaan sellaisia blogeja, jotka ovat ehtineet suoda minulle inspiraatiota kauan, sillä olen seurannut niitä jo pitkän aikaa:

Luettua-blogin Sanna lukee hyvin monipuolisesti erilaisia kirjoja ja kirjoittaa niistä rehellisesti. Hän lukee paljon sekä käännettyä että kotimaista kirjallisuutta, joista jälkimmäinen on sellainen, mitä en itse niin paljoa lue. Sannan blogista saan kuitenkin aina niin hyviä kotimaisten kirjojen vinkkejä, että niitä tekisi mieli lukea enemmänkin. 

Suketuksen blogissa on parasta hänen pohtiva otteensa. Hän kirjoittaa hyvin houkuttelevasti lukemistaan kirjoista. Jaamme yhteisen kiinnostuksen historiaa kohtaan, joten erityisesti Suketuksen kirjoitukset historia-aiheisista romaaneista tai tietokirjoista ovat aina todella mielenkiintoista luettavaa ja saan valtavasti hyviä vinkkejä hänen blogistaan!

Sonjan blogissa minua viehättää hänen monipuolinen kirjamakunsa. Sonja kirjoittaa rennolla otteella ja napakasti lukemistaan kirjoista, mikä tekee hänen blogistaan hyvin helposti lähestyttävän. Nautin kovasti hänen viime vuoden teemakuukausistaan, mitä sitoutumista! Tänä vuonna Sonja on halunnut lukea vapaammin, ilman haasteita, ja sekin on ollut yhtälailla mukavaa seurattavaa.

Kiitos ihanista blogeistanne Sanna, Suketus ja Sonja! Sattumalta tulikin valittua kolme S-kirjaimella alkavaa bloggaajaa, hassua :) Pallo on nyt teillä!

4 kommenttia :

 1. Voi kiitos, Laura! Kivasti kirjoitettu. Sinun blogisi on minun suosikkejani, ja etenkin tähän ulkoasuun olen aivan lääpälläni edelleen... vaikka toki sisältö ratkaisee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava ilahduttaa :)

   Aivan, sisältö todellakin ratkaisee. Jos joku käyttää blogissaan Bloggerin valmista pohjaa täysin muokkaamattomana, se ei haittaa minua ollenkaan, koska sisältö on oleellisinta, mutta omassa blogissani olen vähän turhan natsi tämän ulkoasun suhteen :D

   Poista
 2. Kiitos Laura! Mikä päivän superpiristys!:) Miten kiva kuulla, että oma kirjablogilempparini viihtyy myös minun juttujen parissa! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että piristi :) Sinun juttujasi on aina kiva tulla lukemaan, vaikkei kirjasta olisi koskaan kuullutkaan!

   Poista