17.8.2014

Kirjakuva päivässä: 15 ensimmäistä

Le Masque Roguen Emilie haastoi heinäkuun lopulla ihmiset mukaan Kirjakuva päivässä -haasteeseen. Katso tarkemmat ohjeet ja kuva-aiheet täältä. Olen osallistunut haasteeseen Instagramin puolella, mutta jaan nyt ensimmäiset viisitoista kuvaa myös täällä.


1. Luettavana

 
2. Ulkona

 
 3. Jotain vanhaa

 
4. Kirja kassissa

 
 5. Lukemista ja herkuttelua

 
6. Rakkaat kirjanmerkit


7. Kirja reissussa


8. Lukunurkka


9. Kirjabloggarin työpiste

 
10. Kirja-aarteeni

 
11. Kirjastossa

 
12. Ensimmäiset lauseet

 
13. Värikästä

 
14. Kesken jäänyt

 
15. Kirja ja kuppi lämmintä

8 kommenttia :

 1. Upeita kuvia! Omasta työpisteestäni saisikin melkoisen kuvan, en ymmärrä mistä nämä paperikasat ja muu silppu oikein tulee...Joku tuo varmasti öisin kottikärryllä... Kraa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih, minun työpisteeni on liikkuvaa sorttia: joskus keittiössä, joskus sohvalla, joskus sängyssä... Ehkä useimmiten kuitenkin sohvalla, kun ajattelee, että sen käsinojalle ja sohvapöydälle kertyy minullakin aina vähän vaikka ja mitä :D

   Poista
 2. Kivoja kuvia. Tämä haaste on loistava :) Minulla on juuri luvussa tuo kuvan 12 kirja, se etenee hitaasti, mutta olen jotenkin koukuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste on ollut kyllä tosi kiva! Harvemmin jaksan osallistua mihinkään haasteisiin, olivatpa ne täällä kirjablogeissa tai jossain muualla, mutta tämä vaikutti sopivalta ja ei mitenkään aikaavievältä jutulta :)

   Oi, toivottavasti lopulta pidät kirjasta! Siinä on tunnelmaa. Olen ihan ajatellut lukea sen uusiksi tässä lähiaikoina.

   Poista
 3. Minusta tämä on ollut kiva haaste seurata ja olen harkinnut, josko itsekin suorittaisin sen joku muu kuukausi. Nyt ollut niin paljon reissua, ettei päivittäisiä kirjakuvia olisi varmastikaan saanut napattua. Katsotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kiva haaste seurata ja osallistua itsekin. En jaksaisi kuvata muuta elämääni haasteiden muodossa, mutta kirjoja kyllä!

   Poista
 4. Kivoja kuvia ja tämä on kyllä mukava haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, ihana Emilie kun kehitteli tämän! Harmi, että se loppuu kohta.

   Poista