26.11.2012

Maanantain tunnustukset

Olen viime aikoina saanut muutamia tunnustuksia. Jokin aika sitten sain muistaakseni sekä Ireneltä että Katrilta A Blog With Substance -tunnustuksen, kiitos kovasti! En nyt vastaa siihen, koska sain saman tunnustuksen noin vuosi sitten. Sitten Anki heitti minulle Liebster Awardin, johon vastaan vain Ankin keksimien kysymysten puitteissa, sillä en osaa enää kertoa itsestäni mitään uutta :D Kiitos Anki! Tänään Jami puolestaan heitti minulle Sunshine Awardin, jossa on onneksi vain valmiiksi keksittyjä kysymyksiä! Kiitos Jami sinullekin.


Ensin vastaan Ankin esittämiin kysymyksiin:

1. Onko sinulla jotain intohimoa?
On, suklaa. Nimim. hetkessä syöty Pandan valkosuklaalevy. Intohimoni kohde on myös kirjat.
 
2. Kuunteletko musiikkia monipuolisesti vai vain tietty(j)ä genre(j)ä?
Sanoisin, että en mitenkään hirveän monipuolisesti, mutta en ole juuttunut vain tiettyihin genreihinkään. Jokin aika sitten kärsin aika vaikeasta musiikkiblokista, mutta nyt se on alkanut parantua.

3. Oletko optimisti vai pessimisti?
Tilanteesta riippuen molempia. Ennen olin paljon pessimistisempi mitä nykyään olen. Voin kuitenkin sanoa olevani nyt enemmän optimistisempi kuin pessimistisempi.

4. Oletko taikauskoinen tai uskovainen ylipäätään?
Määrittelisin itseni ehkä eniten agnostikoksi kaiken uskomisen suhteen. Uskon johonkin vasta kun itse näen tai koen sen tai saan siitä sellaisia minua miellyttäviä todisteita, jotka vakuuttavat minut. Vielä niin ei ole käynyt.

5. Mikä on vaikein asia, jonka olet tehnyt?
En muista kokeneeni elämässäni mitään niin vaikeaa asiaa, että se olisi se kaikkein vaikein.

6. Onko marraskuussa mitään hyvää?
Marraskuu on oikein hyvä kuukausi lukea Muumilaakson marraskuu! Mitään muuta hyvää siinä ei ole. On kylmää, sateista ja pimeää. Väsyttää koko ajan ja tentti- ja tehtäväsuma on hirveä.

7. Onko sinulla joitain epäsovinnaisia ja provosoivia mielipiteitä? Kerro!
Joskus oli, mutta nyt tajuan, että ne olivat ihan typeriä. En jaksa enää paasata yhtään mistään.

8. Oletko sinut itsesi kanssa (siis: mielen ja kehon kanssa)?
Ihan hyvin. Joidenkin asioiden kanssa en ole sinut, mutta ne ovat henkilökohtaisia asioitani.
 
9. Muuttaisitko itsessäsi mitään?
Muuttaisin.

10.  Kuka on kaunein ihminen, jonka tiedät ("kaunis" ei sitten koske pelkästään naisia!)
Huh, jos mennään julkkislinjalla, niin vastaan Cillian Murphyn
♥__

11. Mikä on kaunein laulu, jonka tiedät? Linkitä, jos voit.
Niitä on monta! Mutta yksi kaunis on Regina Spektorin Samson.

 
Sitten Jamin antaman Sunshine Awardin kysymykset:

1. Mistä unelmoit?
Juuri tällä hetkellä edes parista opiskelusta vapaasta päivästä. Matkasta Pariisiin ja Louvresta. Maisterin papereista (no ehkä kandin paperit ensin...). Uudesta sohvapöydästä. Omasta kirjastohuoneesta.

2. Kolme tärkeintä asiaa arjessasi?
Opiskeleminen (jotta pysyn järjissäni ja menen järjiltäni), rauhoittuminen kirjan kera edes kerran päivässä ja riittävä uni.

3. Jos ryhtyisit kaksoiskansalaiseksi, mikä olisi toinen kotimaasi?
En ole matkustellut juuri missään, joten en osaa sanoa.

4. Elämäsi parhain saavutus?
Varmaankin se, että pääsin opiskelemaan sitä mitä halusinkin.

5. Suosikkiharrastuksesi?
Lukeminen ja kirjabloggaaminen! En mä muuta harrastakaan :D

6. Suosikkimusiikkisi?
Sydäntäni lähinnä on hardcore punk, josta suosikkejani ovat mm. Killing the Dream, Defeater, Rise Against ja Comeback Kid. Kuuntelen myös paljon "vaihtoehtoisia" naislaulajia, esimerkkeinä Lykke Li, Bat For Lashes, Birdy ja Regina Spektor. Pidän myös muutamasta metalcore-bändistä, kuten The Ghost Insidesta ja Darkest Hourista. Lisäksi kuuntelen myös vaihtoehtoisia mieslaulajia, kuten James Yuillia, Patrick Wolfia, Bon Iveria ja City and Colouria. Poppikin menee, pidän valtavasti esimerkiksi The Veronicasista, Anniesta ja Lenkasta. Pidän paljon myös Enter Shikarista, You Say Party! We Say Die!:sta, Nouvelle Vaguesta, Metricistä ja Alexisonfirestä. Okei, siinäpä tulikin oikeastaan ne kaikki tärkeimmät :D

Uhmaan vuosien epäonnea tai jotain enkä laita haasteita eteenpäin. Tästä ne kuitenkin ovat saatavissa. No, ainakin jälkimmäinen kokonaisuudessaan.  

6 kommenttia :

 1. Ensimmäisen kyselyn seitsemäs: Laura kulta, susta on tullut vanha! :D

  Pitäisiköhän tässä vielä repäistä nopeasti tuo Muumilaakson marraskuu. Mulla näyttää olevan omassa hyllyssä vain noita sesonkimuumeja, eli marraskuun lisäksi Taikatalvi ja Vaarallinen juhannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, se voi olla mahdollista :D Enää ei vaan jaksa nousta barrikadeille mistään asiasta. Vai onko se sitten laiskuutta?

   Onhan tässä muutama päivä vielä aikaa Muumilaakson marraskuulle, ehdit kyllä!

   Poista
 2. Kiitoksia kiintoisista vastauksista! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat kysymykset keksit, oli kiva vastailla, vaikken muuten oikein haastetta vienyt loppuun asti :D

   Poista
 3. Oho, kiva ylläri tuo hardcore! :) Itsekin olen viime vuosina taas pitkästä aikaa innostunut punkista, mutta lähinnä vuosikertakamasta (Minor Threat, Black Flag ym.). Pitäisi varmaan kokeilla noita listaamiasi bändejä. Muutkin mainitsemasi nimet ovat tuttuja lähinnä niminä, Nouvelle Vague on ainoa jota olen kuunnellut vähän enemmän. Näin siinä käy kun tulee vanhaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että kirjabloggaajissakin on punkin ystäviä :) Minä en ole oikein koskaan innostunut vanhemmasta punkista, mutta 2000-luvun melodiset hc-bändit ovat oma juttuni! Noista mainitsemistani Rise Against on kevyempää kamaa, mutta muut menevät enemmän kunnon hardcoren puolelle. Kokeile myös Have Heartia ja kotimaista Endstandia, jollet niitä jo tunne :)

   Heh, minä kuuntelenkin pääasiassa aika uutta musiikkia, lähinnä 2000-luvun artisteja. Mutta hei, Queen on myös kova!

   Poista