31.5.2012

Toukokuussa luettua

http://www.flickr.com/photos/jiiikoo

Hui, huomenna alkaa jo kesäkuu! Niin se aika rientää eteenpäin ja on taas paikallaan katsastaa toukokuun luetut kirjat:

Paul Murray: Skippy Dies
Guillermo del Toro, Chuck Hogan: Yö ikuinen

Eli vain neljä kirjaa, joista yksi on sarjakuva-albumi. Sivumääriltään teokset sarjakuvaa lukuunottamatta olivat kyllä aika paksuja. Tuntuu kuitenkin, että lukeminen alkaa taas kunnolla maistua kevään kiireiden jälkeen. Se on hyvä se, sillä voi kuinka kiireiden lomassa toivoinkaan, että saisin vain olla ja lukea muutakin kuin tenttikirjoja!

Toukokuu oli miesvoittoinen kuukausi, ei yhtäkään naiskirjailijaa! Kesäkuu taitaa jatkua samaan tyyliin, ainakin mitä on suunnittelemiini lukemisiin katsomista. Tosin lukusuunnitelmathan aina muuttuvat, missään ennakolta määrittelemässä listassa en koskaan pysy.

Mainitsinko jotain tenttikirjoista tuossa äsken? Kaksi kappaletta nimittäin odottaa lukemistaan kesäkuun lopulla olevaa kesätenttipäivää varten. Ne ovat kuitenkin sen verran mielenkiintoisia, että ajattelin tällä kertaa tuoda ne myös tänne blogiin asti esille.

Kuukauden paras kirja oli Boynen Tarkoin vartioitu talo. Heikoin oli del Toron ja Hoganin Vitsaus-trilogian päätösosa Yö ikuinen, johon tietyiltä osin petyin. Mutta kirjasta lisää huomenna.

Luettuja sivuja kertyi yhteensä 1607 eli keskiarvo tästä on 402 sivua.

4 kommenttia :

 1. Kiitos kirjaesittelystä!
  tervetuloa lukemaan:
  kokemuksellinentunne.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, uusi kirjablogituttavuus! Tulenpa vastavierailulle :)

   Poista
 2. Toivottavasti kesällä riittää enemmän aikaa lukemiselle, heitin sinulle haasteen! :D

  VastaaPoista