15.5.2012

Ostetaan Annan perhe!

Nyt olenkin hieman erilaisella asialla liikkeellä. Kaipailen nimittäin L.M. Montgomeryn Anna-kokoelmaani täydennystä Annan perheen osalta. Annan perhe on kustantajalta loppu, joten sitä ei saa enää kirjakaupoista. Huuto.netin selasin läpi, ei sielläkään (paitsi kahdessa myytävänä olevassa Anna-paketissa, mutta minä en tarvitse kuin Annan perheen).

Sitten hoksasin, että minullahan on kirjablogi, ehkä joku toinen kirjabloggaaja tai kenties lukija olisi valmis myymään minulle Annan perheen, jos se löytyy häneltä ylimääräisenä! Jos näin onnekkaasti sattuu olemaan, niin olisin enemmän kuin kiinnostunut ostamaan kirjan, sopuhintaan toki :) Joten olisiko kukaan kiinnostunut myymään kirjaa minulle?

Yhteyden minuun saa myös sähköpostilla lukuisa(at)gmail.com, jos ei halua jättää kommenttia.

Ääk, toivottavasti tärppäisi! Kesä tulee ja en tiedä mitä teen, jos en saa luettua Anna-sarjaa eteenpäin :D

EDIT 8.6.2012: HUOM! Löysin Annani, joten tämä ilmoitus ei ole enää voimassa :)

8 kommenttia :

 1. Onnea yritykseen, jollain voi olla tuplapainos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, en usko, että kovin moni ainokaisesta Annan perheestään luopuisi ja jos luopuisi, niin pitäisin sitä kyllä todella hulluna päätöksenä :D Mutta jospa tosiaan jollakin olisi näitä kaksin kappalein :)

   Poista
 2. Minäkin toivotan onnea yritykseen. Omastani en (tietenkään :)) luovu. Oletko katsonut antikka- ja antikvaari-nettikauppaportaaleista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa Jokelle sanoin, pitäisinkin aivan pähkähulluna sitä, joka omasta ainoasta Annan perheestään luopuisi :D Minäkään en, mutta ilmeisesti muutamat ainakin Huuto.netissä!

   Jep, olen selaillut noita antikvariaattisivustojakin, mutta ei ole tärpännyt. Tuntuu, että kaikkia muita Annoja on kyllä tarjolla, mutta ei juuri tätä :( Lisäksi löysin Googlen avulla pari jo sulkeutunutta Huuto.net-kohdetta, joissa tämä kirja olisi ollut myynnissä ja ne olivat molemmat vieläpä tältä keväältä! Täytyy alkaa käydä sivustolla useammin niin jos tärppäisi!

   Poista
 3. Pidän peukkuja, että joltakin löytyy! Ja jos ei ihan heti löydy, niin pidän silmät auki kirpputoreilla tämän varalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Voi kiitos, kiva jos jaksat seurailla kirppareiden tilannetta :)

   Minäkin ajattelin käydä tällä viikolla vähän pyörimässä keskustan yhdellä kirpparilla ja antikvariaateissa. Jos en ihan väärin muista, niin joskus näin eräässä keskustan antikvariaatissa juuri tämän Annan perheen, mutta se oli paljon vanhempaa painosta, muuten olisin saattanut ostaa sen jo silloin. Kyllähän jokin vanhakin painos kelpaisi, mutta olisi silti kiva kerätä sarja samoina painoksina :)

   Poista
 4. Suosittelen hei menemään kirpparille! Minä olen törmännyt siellä useinkin tähän sarjaan. En nyt muista olenko juuri tähän, mutta ainakin kaikkiin muihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy siis tulla sinne kirppareille :D En nimittäin _koskaan_ ole nähnyt täkäläisillä kirppareilla yhtäkään Annaa, vain kerran antikvariaatissa. Voihan tietty olla, että olen ollut paikalla aina väärään aikaan.

   Tänään kävin yhdellä kirpparilla ja antikvariaatissa keskustassa, ei tärpännyt :(

   Poista