13.11.2011

Tunnustuksia ja kuulumisia

Sain Valkoiselta kirahvilta tällaisen kivan tunnustuksen, johon liittyy kymmenen kysymystä. Kiitos sinulle ihana Valkoinen kirahvi!


 1. Lempiväri: Musta, roosa, valkoinen ja harmaa.

2. Lempieläin: Olen ehdottomasti kissaihmisiä! 

3. Onnennumero: Ei ole koskaan ollut.

4. Alkoholiton lempijuomasi: 7up ja vaniljatee. 

5. Facebook vai Twitter: Facebook. Kun Twitter tuli, loin sinne tunnukset, mutta en koskaan innostunut siitä. Pärjäisin ilman Facebookiakin, mutta nyt erityisesti se on hyvä kanava jakaa informaatiota opiskelukavereiden kesken.

6. Mistä pidät: kirjoista, merestä, kesäilloista, kiireettömyydestä, siististä kodista (jota se on ihan liian harvoin), koskettavista elokuvista, lämmöstä, hiljaisuudesta, historiasta, eläimistä, hiuksistani tänä aamuna, viileistä lakanoista, kirpputoreista, puhvihihoista, mustavalkoisista valokuvista, old school -tatuoinneista ja mekoista.

7. Lahjojen antaminen vai saaminen: Kumpikin! 

8. Lempimuotosi: Tiimalasi. Ei tarkalleen ottaen vartalossa, vaan tämä tuli mieleeni takista, jollaista olen halunnut jo kauan. Eli tarkoitan pikemminkin vaatteen muotoa.

9. Lempipäiväsi: Perjantai. 

10. Lempikukkasi: Perinteinen ruusu on ehkä kaikkein kaunein.

Lisäksi sain jo viime kuussa seuraavan tunnustuksen Katrilta, kiitos typy.


Haluan jakaa molemmat tunnustukset kaikille seuraamilleni blogeille ja niiden kirjoittajille! Enhän minä muuten teitä seuraisi, ellen pitäisi kovasti teistä ja blogeistanne :--)

Tällä hetkellä luen erittäin mukaansatempaavaa, hauskaa ja surullistakin David Nichollsin Sinä päivänä -kirjaa. Lukemiseni on ollut jo pitkän aikaa täysin iltapainotteisia, ennen nukkumaanmenoa sängyssä ("Voi ei, kello on jo kohta kaksitoista, haluan vielä lukea edes yhden luvun!") tapahtuvaa. Tuntuu, että kärsin hirveästi kun en voi lukea samalla tavalla kuin vielä pari kuukautta sitten! Ja hitaasti lukevasta se tuntuu vielä kauheammalta. Haluaisiko joku kirjoittaa pari esseetä puolestani, jotta saisin hieman lukurauhaa? :--D

Sen sijaan tenttikirjoja olen lukenut. Tuon niitäkin blogiini jossain vaiheessa, niin saan samalla polkaistua käyntiin Koululaisen tietohaasteen, jossa siis kuuluu lukea kymmenen tietokirjaa (myös elämäkerrat ja vastaavat lasketaan mukaan) lukuvuoden 2011-2012 aikana.

Seuraavaksi suuntaan blogikierrokselle ja pyhitän tämän sunnuntai-illan täysin kirjoille. Siis niille "oikeille" kirjoille, en tenttikirjoille (vaikkeivat ne kaikki edes ihan kamalia ole)!

3 kommenttia :

 1. Olitpa nopea tunnustelija! Ihana näitä on aina lukea. Minua viehättivät nuo viileät lakanat ja puhvihihat kohdassa kuusi!

  VastaaPoista
 2. Viileät lakanat ovat huomionarvoinen juttu eli kukan ei ole niin tarkkana lakanaostoksilla kuin minä. Ja viileät tyynyliinat vaihdan neljään tyynyyn joka päivä;-)

  VastaaPoista
 3. Valkoinen kirahvi, hauskaa oppia ihmisistä blogien takaa jotain muutakin kuin kirjoihin liittyviä asioita :--)

  Leena, oi, joka päivä! Luksusta :--D Minua harmittaa, kun meidän kerrostaloasunnossamme ei ole parveketta (eikä pihaa, kun asumme neljännessä kerroksessa), joten kunnolla viileät lakanat eivät koskaan toteudu, mutta on ne kaapistakin tulevat yleensä suht viileitä. Onneksi muualla kyläillessä saa usein nauttia viileistä lakanoista!

  VastaaPoista