31.10.2011

Lokakuussa luettua

http://www.flickr.com/photos/jiiikoo

Voi miten harmillista! Lokakuun aikana luin vain kaksi kirjaa. Eihän se määrä vaan laatu, mutta olisin mielelläni halunnut lukea tämän kuukauden aikana enemmän jos vain keskittymiskykyä olisi riittänyt koulutohinoilta. Tässä ne luetut:

John Ajvide Lindqvist: Kultatukka, tähtönen
Augusten Burroughs: Juoksee saksien kanssa

Kultatukka, tähtönen oli näistä kahdesta ehdottomasti se parempi kirja. Luettuja sivuja kertyi 835 ja keskiarvoksi tästä saadaan 418 sivua. Kultatukka, tähtönen kerrytti luettuja sivuja melkein kuudensadan sivun paksuudellaan.

Tässä kuussa järjestin myös ensimmäisen blogiarvontani ensimmäisen blogivuoden kunniaksi. Arvontoja on varmasti tulossa vastaisuudessakin lisää!

Tällä hetkellä minulla on jälleen vanhempi kirja luvun alla. Erityisesti fantasian ystäville luvassa siitä arviota tämän viikon aikana. Lisäksi olisi pinossa vaikka kuinka monta hyvää (tai ainakin siltä vaikuttavia) kirjoja, muun muassa Joyce Carol Oatesin Kosto: rakkaustarina, David Nichollsin Sinä päivänä, Sarah Watersin Vieras kartanossa ja Kate Mortonin Paluu Rivertoniin. Toivottavasti pääsen näiden kaikkien kimppuun vielä ennen joulua.

Tahdon myös tässä yhteydessä vielä onnitella Helsingin kirjamessuilla Rakkaudesta kirjaan -palkinnon saaneita bloggareita ja tietenkin meitä kaikkia kirjablogia pitäviä näin hienosta tunnustuksesta! Huikean ihana uutinen. Onnea me!

5 kommenttia :

 1. Ihania kirjoja pääsemässä sinulle talvilukemiseksi. Itse nautin valtavasti kirjoista Vieras kartanossa ja Paluu Rivertoniin. Nyt minulla on luettavana Valkopukuinen nainen, jossa seikkaillaan jälleen kartanomiljöössä. Ihanaa, sanon minä:)

  VastaaPoista
 2. Sonja, Vieras kartanossa ja Paluu Rivertoniin kuulostavat makuuni niin soppeleilta! Erityisesti siis aikakausiensa puolesta, koska olen historiassa kiinnostunut eniten 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alkupuoliskon tapahtumista ja miljöistä. Hei, googletin tuon Valkopukuisen naisen (en ollut kuullutkaan koskaan aiemmin) ja kiinnostuin kovasti. Jään innolla odottelemaan arviotasi siitä :--)

  VastaaPoista
 3. Oi, sinulla on monta hyvää kirjaa odottamassa! Kosto, Sinä päivänä ja Vieras kartanossa ovat kaikki ehdottomasti lukemisen arvoisia. :)

  Minua taas kiinnostaa kumpikin noista tässä kuussa lukemistasi kirjoista. Saa nähdä milloin ehdin niiden pariin...

  VastaaPoista
 4. Laura, sinulle on tunnustus blogissani :D Lukuisaa lekoisaa marraskuuta...

  VastaaPoista
 5. Zephyr, toivottavasti ehdit pian molempien kirjojen kimppuun! Vaikka toisesta pidinkin vähemmän kuin toisesta, on se silti lukemisen arvoinen. Nyt minulla on kesken ihana Sinä päivänä... Oo!

  Valkoinen kirahvi, voi, mahtavaa! :D Tulen hetimmiten kurkistamaan blogiisi.

  VastaaPoista