30.9.2011

Syyskuussa luettua

http://www.flickr.com/photos/jiiikoo

On jälleen aika katsoa mitä sitä oikein tulikaan luettua kuluneen kuukauden aikana. Paljoa en ehtinyt, sillä syyskuun alussa alkaneet opiskelut ovat verottaneet lukuaikaani reippaasti. Nyt olen jälleen löytänyt hyvän rytmin, kun en ole enää niin pyörällä päästäni kaikista uusista asioista :--D

Ensi kuun puolen välin tienoilla Lukuisa täyttää yhden vuoden. Olkaapa siis kuulolla ainakin niihin aikoihin, koska silloin täällä tulee olemaan kaikenlaista hulinaa, arvonnasta puhumattakaan! Voin muuten jo paljastaa, että arvonnassa tulee olemaan vähintään yksi todella mehukas kahden kirjan paketti... Hih, enempää en siitä vielä kerro!

Tässä syyskuun luetut kirjat:

Richard Yates: Revolutionary Road
David Eagleman: Tarinoita tuonpuoleisista

Nainen joka sukelsi maailman sydämeen ja Olipa kerran Ranskassa -sarjakuva ovat kuukauden suosikkejani. Revolutionary Road on yksi parhaimpia klassikkoja, joita olen lukenut. Tarinoita tuonpuoleisista onnistui sekin viehättämään erilaisuudellaan. Vähäinen, mutta oikein hyvä lukukuukausi siis.

Luettuja sivuja kertyi yhteensä 890 ja keskiarvoksi tästä saadaan 223 sivua.

3 kommenttia :

 1. Revolutionary Road on yksi omistakin suosikeistani ja tänään palasin siihen taas yhden muun kirjan arvostelun yhteydessä.

  VastaaPoista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani! :D

  VastaaPoista
 3. Leena, kävin lukemassa kyseisen arvostelusi kun olit laittanut kommenttisi minulle. En vain ole ehtinyt vastata, hirveä kiire! Revolutionary Roadista tuli ehdottomasti yksi suosikkiklassikoistani :--)

  Valkoinen kirahvi, voi kiitos paljon! Vastaan tunnustukseen heti tänään :--)

  VastaaPoista