8.7.2011

Kyselyssä häikkää

En tiedä, kuinka moni ehti vastata edellisessä kirjoituksessani mainostamaani kyselyyn, mutta valitettavasti äänet menivät nyt hukkaan, sillä jouduin poistamaan koko kyselyn. Se ei toiminut, mistä lie sitten johtunut. Mutta ei ole hirveän yllättävää Bloggerilta. Tilalla on nyt sama kysely, mutta freepollkit.comin tuottamana. Kysely on voimassa ensi viikon perjantaihin klo 12.00 saakka!

5 kommenttia :

 1. Ihmettelinkin, että kun vastasin siihen, ei ääntä rekisteröity millään tavalla. Mutta ei tosiaan kovin yllättävää bloggerilta..

  VastaaPoista
 2. Kirppu, kiva kun ilmoitit! Se tuskin siis toimi kenelläkään. Googletin hieman Bloggerin kyselyn toimimattomuudesta ja ihmisillä on tuntunut olevan sen kanssa ongelmia todella usein. Harmillista!

  Mutta tuo uusi kysely näyttää toimivan mallikkaasti, jes. Siinä vain ei ole sellaista aikasysteemiä eivätkä tulokset näy suoraan blogissani, vaan vievät freepollkitin sivuille, mutta mitäpä tuosta, kunhan nyt toimii :D

  VastaaPoista
 3. Nyt ainakin pääsin äänestämään ongelmitta! :)

  VastaaPoista
 4. Mua ärsyttää tuo bloggerin kyselyjuttu, kun jotenkin sen kautta tulee kävijämäärälaskuriin hirveät määrät osumia... siis jotenkin ilman että oikeasti kukaan on käynyt sivulla. Liikenteen lähteissä vaan sitten näkyy se kyselyn URL. Omituista...

  VastaaPoista
 5. Raisa, todellakin omituista! Minulla ei noin käynyt, en ainakaan huomannut. Tästedes turvaudun ihan noihin ulkopuolisiin kyselyihin kuin Bloggerin omaan!

  VastaaPoista