24.6.2011

Keskikesän juhla

Vietämme poikaystäväni kanssa tänä vuonna kaupunkijuhannusta, kuten monena juhannuksena aikaisemminkin. Viime juhannuksena teimme piknikin läheiseen venesatamaan, mutta tänä vuonna se ei onnistu sateisen sään vuoksi. Kotijuhannus kuulostaa kyllä sekin aivan mukavalta!

Juhannuslukemiseksi minulla on Tove Janssonin Vaarallinen juhannus, joululahja, jonka onnistuin kuin onnistuinkin säästämään oikeaan ajankohtaan! Eilen aloittamani, Alexander McCall Smithin The No.1 Ladies' Detective Agency, kuuluu myös tämän vuoden juhannukseen. Ja arvatkaa mitä? Kirjan kieli on todella helppoa ja sitä lukee kuin suomea! Kaiken lisäksi tarina vaikuttaa tosi hauskalta.

Viettäkää oikein ihanaa ja rentouttavaa keskikesän juhlaa! Toivottavasti jossain päin Suomea saataisiin nauttia auringostakin, edes hetken verran.

3 kommenttia :

 1. Vaarallinen juhannus onkin mainio lukuvalinta! Mukavaa kaupunkijuhannusta sinne!

  VastaaPoista
 2. Kaupunkijuhannus on ihan hyvä asia! Me lomaillaan kaupungissa vielä ensi viikko ja teen viimeisen työpäivän ensi viikolla. Siksi ei jaksa rynnätä vielä maalle, vaan rynnätään sitten heinäkuun alussa vasta.

  Jos aurinko lyö pilvet, niin lähdetään etsimään elämää =)

  VastaaPoista
 3. Ahmu, kiitos! Vaarallinen juhannus on aivan ihana! Sain sen tänään päätökseen ja arviota pukkaa pian :--)

  Mari A., toivotaan heinäkuun alkuun kauniita kesäpäiviä! Meidän kaupunkijuhannus muuttuikin hieman erähenkisemmäksi, kun lähdimme isäni, hänen naisystävänsä sekä tämän pojan ja hänen tyttöystävänsä kanssa ongelle. Kaupungissa olimme kuitenkin, mutta asfaltti muuttui metsiköksi ja joeksi :--)

  VastaaPoista