31.5.2011

Pohjois-Suomen kirjamessut Oulussa 11.-12.6.2011

Pohjois-Suomen kirjamessut järjestetään 11.-12.6. Oulussa. Viime vuodesta poiketen messujen pitopaikkana toimii Oulun Musiikkikeskus (Madetoja), joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Oulun ydinkeskustasta. Minusta paikka kuulostaa vallan sopivalta kirjamessuille, sillä Ouluhalli, jossa viime kesän messut olivat, on turhan suuri pohjoisen melko pienimuotoisille kirjamessuille.

Ilahduttavaa on lisäksi se, että nyt paikan päällä on myös muutama iso kustantamo: WSOY, Tammi, Karisto ja INTO Kustannus. Nämä ja muut kustantamot löytää messuilta Nisperon Kirjakahvilasta.

Kirjailijahaastattelujakin on luvassa niin Madetojan salissa, Tulindbergin salissa kuin Nisperon Kirjakahvilassakin. Messut eivät rajoitu pelkästään kirjoihin, sillä mukana on myös musiikki.

Lisää infoa messujen kotisivuilla.

Onko kukaan kanssabloggaajista tai lukijoista tulossa messuilemaan? Minä ainakin menen, luultavasti lauantaina!

7 kommenttia :

 1. Yhyy, miksei ole olemassa Porin kirjamessuja :( Vammalan Vanhan kirjallisuuden päivillä on tänä vuonna teemana Rikos, mikä ei oikein houkuta. Mutta tuskinpa se hirveästi niihin myytäviin kirjoihin vaikuttaa. Ehkä saan tääs äidin revittyä kuskiksi ja seuralaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Janninna, rikos ei kyllä oikein houkuttelisi minuakaan. Mutta onneksi se on vain teema, onhan siellä niin paljon muutakin! Toivottavasti saat äitis mukaan, kaahatkaahan tännekin messuilemaan ;--D

  VastaaPoista
 3. Todennäköisesti tulen. Hääpäivän juhlintakin osuu samaan viikonvaihteeseen, mutta katsotaan, mihin kaikkialle ennätän.

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan messuilun suhteen vähän kahden vaiheilla. En ole aiemmin kirjamessuilla käynyt, jokohan tuo olisi aika lähteä :)

  VastaaPoista
 5. Paula, toivottavasti ennätät, varmaan kiva tapahtuma luvassa!

  Villasukka kirjahyllyssä, viime kesän kirjamessut olivat minunkin ensimmäiseni ja hieman pettymys, kun kirjamyyntiä siellä ei paljoa ollut. Näissä tulevissa varmasti paremmin :--) Ps. sinulla on ihana bloginimi, hih! liityin muuten lukijaksesi + linkitin :--)

  VastaaPoista
 6. Harmi että olen just päivää ennen tulossa käymään Oulussa :(. Jos käyntiajankohta osuisi viikonlopulle, lähtisin messuilemaan.

  VastaaPoista
 7. Voi harmi! Ensi vuonna ehkä sitten :--)

  VastaaPoista