24.5.2011

Lukeminen saa taas jatkua

Pääsykoe ohi ja nyt voin keskittyä taas täysillä niiden "oikeiden kirjojen" lukemiseen! Pääsykokeesta sen verran, että se meni varmaan keskinkertaisesti. Keskinkertainen ei tosin taida riittää, mutta eihän sitä koskaan tiedä. En siltikään liiemmin elättele toivoja, mutta tulipahan käytyä ja koe oli hyvää harjoitusta seuraavaan kertaan. :--)

Palailen tässä viimeistään parin päivän sisään ellen jo tänään blogihiljaisuudestani. Kaikenlaista hauskaa haastetta on näköjään blogeissa pyörinyt ja mielenkiintoisia kirja-arvioitakin putkahdellut. Täytyypä ottaa selvää kaikesta tämän kuluvan viikon aikana, vaikka hieman olen pääsykokeisiin lukemisen ohella iPhonella teitä kurkkinutkin!

Seuraavaksi arvioon on tulossa Mitfordin tytöt (huikean mielenkiintoinen kirja!), sitä siis odotellessa.

4 kommenttia :

 1. Tervetuloa takaisin :). Pidetään peukkuja pääsykokeesi puolesta db
  Voitkin sitten Mitfordin tyttöjen myötä sukeltaa suoraan Totally British -haasteeseen ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :--)

  Totally British -haaste kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta, saa nyt nähdä osallistunko. Olen vähän huono haasteiden kanssa, mutta eikös tässä vuoden loppuun asti periaatteessa ole aikaa lähteä mukaan :--D Ja miksei myöhemminkin, ei vaan enää virallisesti!

  VastaaPoista
 3. Usein se keskinkertainekin on riittävän hyvä, joten peukut pystyssä!

  Tervetuloa siis takaisin bloggaamaan ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Susa! Toivon nyt kovasti ainakin sitä, että myös suurella osalla muista kokelaista meni keskinkertaisesti tai huonommin ;--D

  VastaaPoista