30.4.2011

Day 30: Your favourite book of all time

Vain yhtä suosikkikirjaani on vaikea sanoa, mutta korkeimmalle sijalle yltää ehkä John Irvingin Garpin maailma. Muita suosikkejani ovat suurin osa jo tässä haasteessakin vilahdelleet Cormac McCarthyn Tie, José Saramagon Kertomus sokeudesta, Audrey Niffeneggerin Aikamatkustajan vaimo, Joanne Harrisin Herrasmiehiä ja huijareita, Sylvia Plathin Lasikellon alla ja Tove Janssonin Muumipapan urotyöt.

Nyt on huhtikuun haasteurakka saanut päätöksensä ja on ihan hyvä, että loppui juuri nyt eikä vasta toisen kuukauden päästä. Haastetta oli mukava täyttää ja kykenin jopa tekemään sitä joka päivä! Hauskaa oli kurkkia myös muiden vastauksia. Täältä voit lisäksi käydä katsomassa haasteen kokonaisuudessaan, linkityksineen kaikkineen. 

Tämän jälkeen tulossa vielä yksi kirja-arvio ja sitten vapun viettoon ihan kotisohvalle. Hauskaa vappua kanssabloggaajille, lukijoille ja tänne muuten vain lukemaan eksyville!

4 kommenttia :

 1. Mainitsit monia omia suosikkejani tai suosikkikirjailijoideni muita teoksia. Kuten tiedät, minäkin nostin Irvingin. :) Oma suosikkini blogissani mainitsemani ohella on Oman elämänsä sankari. Aikamatkustajan vaimo kuuluu kirjasuosikkeni top10:een, samoin Lasikellon alla on aika vahvoilla. Muumi-kirjoista itselleni rakkain on Taikatalvi.

  Hauskaa vappua! :)

  VastaaPoista
 2. Katja, Oman elämänsä sankaria en ole vielä lukenut. Se olisi meillä englanniksi (The Cider House Rules), mutta en tiedä tohdinko sitä alkuperäiskielellä lukea :--) Voi, Taikatalvi on kyllä myös todella ihana Muumi-kirja! Kiitos :--)

  VastaaPoista
 3. John Irving ja Sylvia Plath vaikuttavat minuun kaikkineen. Irvingiltä oma suosikkini on Leski vuoden verran, joka muutti minut ihan toiseksi.

  Ellet ole nähnyt elokuvaa Syliva Plathista, etsippä se käsiisi. Leffan nimi on Sylvia. Takaan, että vaikutut.

  VastaaPoista
 4. Leski vuoden verran on minulta lukematta sekin. Täytyisi pitkästä aikaa lukea jotain Irvingiltä!

  Oi, kiitos ihanasta vinkistä! Katsoin juuri imdb.comista, että keitä Sylviassa näyttelee ja näin Gwyneth Paltrown. Varmasti sopiva näyttelemään Sylvia Plathia!

  VastaaPoista