12.4.2011

Day 12: A book you used to love but don’t anymore

Haasteen hankalimpia kysymyksiä! Luen harvemmin kirjan toiseen (saatika useampaan) kertaan ellei lukemisesta ole kulunut oikeasti jo monta vuotta. Täytyy mennä siis arvauspohjalta ja miettiä eritoten niitä ala- ja yläasteen suosikkeja, koska niistä tuskin pitäisin enää samalla tavalla kuin silloin nuorempana.

Ensimmäisenä putkahtaa mieleeni Tuija Lehtisen nuortenkirjat. Luin niistä varmaan melkein joka ikisen, Laura- ja Sara-sarjoja unohtamatta. En usko, että uppoaisivat enää. Vielä nuorempana rakastin Ann M. Martinin The Baby Sitters Club -sarjan kirjoja ja noh, tuskinpa enää rakastaisin. :--D Kahdeksannen päivän kohdalla mainitsin Deborah Spungenin Nancyn, se menisi tämänkin päivän tehtävänannon alle.

2 kommenttia :

  1. Tuo Nancy voisi sopia itsellenikin tähän kohtaan. En ajatellutkaan! Mutta "nostan" kuitenkin jonkun muun, kun huomenissa näitä mietin.

    VastaaPoista
  2. Minäkin hoksasin Nancyn vasta ihan viime metreillä, kuten postauksesta näkyy :--) Mutta sinä näytit nostaneesi esiin Tarttin Jumalat juhlivat öisin -kirjan. Minulla saattaisi olla samanlaiset fiilikset siitä nyt kuin sinäkin epäilet itselläsi olevan, jos lukisit sen uudelleen. Minäkään en ehkä halua lukea sitä toiseen kertaan, ellei sitten vasta tosi vanhana ;--)

    VastaaPoista