11.4.2011

Day 11: A book you hated

Huomasin muutaman muunkin valinneen Paulo Coelhon kirjan inhokikseen. Myös minä teen niin. Coelhon Pyhiinvaellus oli hirvittävän puuduttava ja tylsä lukukokemus. Luin kirjan kuitenkin loppuun siinä toivossa, että se paranisi tai tajuaisin sen hienouden, mutta niin ei todellakaan käynyt. Pyhiinvaellus on aiheuttanut minulle hirvittävän Coelho-kammon enkä tiedä voinko koskaan tarttua miehen muihin kirjoihin. Luulen, että joku muu hänen teoksistaan voisi olla ihan mukiinmenevä (sillä Pyhiinvaellus on hänen esikoisensa eikä esikoiset usein ole täyttä timanttia), mutta en vain uskalla ja taidan tyytyä siihen.

5 kommenttia :

 1. Hieno lopetus: "mutta en vaan uskalla ja taidan tyytyä siihen." :) Minäkin uskon, että pärjäät ilman Coelhoa.

  VastaaPoista
 2. Olen pitänyt kolmesta Coelhosta, mutta ne muut...Sanat eivät riitä kertomaan.

  VastaaPoista
 3. Coelho on kirjoittanut tasan yhden hyvän romaanin eli Alkemistin. Kaikki muu on ollut sen ajatusten kertausta tai muuten roskaa, mutta olet ikävä kyllä onnistunut lukemaan Coelhon huonoimman kirjan. En kyllä ole lukenut kaikkia.

  VastaaPoista
 4. Auts, minullakin iski tämä Coelho kehiin tässä kohtaa... Juuri postasin ja ryhdyin lueskelemaan teidän muiden inhokkeja ja siellähän se komeili, tämä herra Coelho.

  VastaaPoista
 5. Pienen mökin emäntä, käytän Coelho-aikani vaikka mielummin niiden Brontën siskosten kirjojen lukemiseen, joista oli viimeksi puhe! Luulen, että tulen pitämään niistä enemmän.

  Leena, hahha :--D Juu ei, ei taida olla minun kirjailijani tämä Coelho.

  Taava, Alkemistin _ehkä_ voisin harkita lukevani, mutta vain _ehkä_ ja vasta ikuisuuksien kuluttua! Minustakin tuntuu, että onnistuin lukemaan Coelhon huonoimman kirjan, harmi.

  Valkoinen kirahvi, suosittu herra tänään! Jos joskus päätän Coelhoa lukea, en ainakaan lue Veronika päättää kuolla -kirjaa, sillä ilmeisesti kaikki Coelhon maininneet ovat valinneet juuri sen kirjan :--D

  VastaaPoista