21.3.2011

Kuka mitä missä milloin?

Kiitos Pienen mökin emännälle Sinisen linnan kirjastoon tästä "Kuka, mitä, missä, milloin?"-kyselystä. Täytän sen tänne ennen kuin alan kirjoittaa lukemastani Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia -kirjasta.

Kuka?
22-vuotias tyttö, aikuislukiossa vielä hetken oleva, aina kirjoja ja lukemista rakastanut. Historiasta kiinnostunut, omaa kissaa haikaileva, harkitseva, pitkähiuksinen, kotikissa.

Mitä?
Ajatuksia kirjoista harrastelijamaisesti. Lukupäiväkirja ja ihana yhteisö. Välillä jotain muutakin, mutta kirjat pääosassa.

Missä?
Kotona, olohuoneessa työpöydän ääressä läppärillä, sohvalla, sängyssä, missä vain iPhonella. Luen missä tahansa nurkassa kotona, vaikka vessassa.

Milloin?
Ihan milloin vain: aamulla, päivällä, iltapäivällä, illalla, yöllä. Aina kun on aikaa.

Mitä mielessä nyt?
Kirjoitukset: miten historia menee, miten matikka tulee onnistumaan. Luottavaisella mielellä silti. Kevät, pääsykoe, töiden saaminen. Kirjoitusten jälkeen koittava lukemisen vapaus! Ei enää stressiä.

Moni on varmasti tähän ehditty jo haastaa, joten en nyt haasta ketään, mutta tämä on tästä vapaasti napattavissa :--)

4 kommenttia :

 1. Tsemppiä kirjoituksiin ja pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
 2. :) kivoja juttuja kerroit. Muistan sen ihanan tunteen, kun kirjoitusten jälkeen sai lukea mitä halusi -- päädykoekirjojen ohella, tietysti...

  Nyt muuten tajusin, minne kommenttini välillä häviävät: en huomaa sanavahvistusta! Niin meinasi käydä nytkin. Puhelimen näyttö on niin pieni, ettei tuota meinaa huomata.

  VastaaPoista
 3. Pienen mökin emäntä, näitä on aina kiva lukea eri bloggaajilta! Minulle se kirjavapaus alkoi jo :D Huomenna olisi kyllä vielä matikan kirjoitukset, mutta arvaa vain olenko jaksanut paljoa laskea. Varsinkaan enää tänään, kun vein jo laskimen ja MAOLin koululle tarkitettaviksi... :D Noo, kunhan läpi menee on mun asenne tällä hetkellä.

  Oi, minullekin kävi alkuun noin! Puhelimella se tosiaan on vielä vaikeampaa. Onneksi hoksasit :--)

  VastaaPoista