27.2.2011

The Gorgeous Blogger!

Kiitokset tästä blogipalkinnosta kuuluvat Sadulle!Palkintoon liittyy muutamia kysymyksiä omasta blogista:

1. Milloin aloitit blogisi?
14. lokakuuta 2010 eli ei tässä vielä edes puolivuotiaita olla!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Blogini on kirjablogi, joten se käsittelee kaikkea kirjoihin ja lukemiseen liittyvää, painottuen kuitenkin kirja-arvioihin.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?
Ensinnäkin jo se, että tämä on kirjablogi. Meitä kirjabloggaajia ei vielä ole niin hirveän montaa Suomessa! Toiseksi ikäni, sillä parikymppisiä (tai nuorempia) kirjabloggaajia ei myöskään ole montaa, mutta olen huomannut, että heitä on viime aikoina tullut ilahduttavasti lisää. Lisäksi en bloggaa uutuuskirjoista, sillä opiskelijabudjetti rajoittaa kirjojen ostoa enkä pahemmin harrasta kirjaston varausjonoja. Bloggaan myös usein nuortenkirjoista. Uskaltaisinpa väittää niinkin, että kirjamakuni on melko laaja, joten tulee luettua ja blogattua erilaisista kirjoista.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Lueskelin aika kauan aikaa muiden kirjablogeja ja olin aina onnesta soikeana kun blogeihin oli tullut uusia kirjoituksia. Sain blogeista niin hyviä kirjavinkkejä, että lukulistani paisui monella arkilla! Viime kesänä aloin kypsytellä ajatusta oman blogin perustamisesta. En tiedä mikä siihen ajatukseen johti, ei sille ainakaan yhtä selkeää syytä ollut. Halusin pitää lukupäiväkirjaa, listata kirjat ylös jonnekin muuallekin kuin Goodreads-sivustolle, tulla mukaan kirjablogimaailmaan ja seurata muiden blogeja kätevästi yhdestä paikasta (en nimittäin viitsinyt luoda Blogger-tunnusta ilman omaa blogia). Syksyn aikana ajatus sitten vahvistui ja tämä blogi luotiin.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin kyetä kirjoittamaan arvioita kirjoista tiheämmin, mutta lukunopeuteni rajoittaa sitä. Vaikka en kyllä ota paineita päivittämisen suhteen, niin silti siinä viikon kuluttua viimeisimmästä kirjoituksesta alkaa olla sellainen olo, että vitsi olisi ihana kirjoittaa blogiin nyt siitä ja siitä kirjasta, vaikken olisi vielä lukenut kirjaa loppuun. Joten sanotaan pikemminkin näin, että haluaisin kyetä lukemaan nopeammin ja sitä kautta bloginikin muuttuisi nopeammin päivittyväksi (voiko olla vielä monimutkaisemmin ilmaistu?). Aina olisi myös ihanaa osata kirjoittaa paremmin, oikeaoppisemmin ja niin edelleen, mutta onneksi kirjoittaessa kehittyy!

Heitän palkinnon ja kysymykset eteenpäin huipuille kirjabloggaajille Ankille, Katrille, Jennille, Hannalle ja Sannalle!

PS. Mitä täällä on oikein tapahtunut?! Jo 42 lukijaa, vautsi ja kiitos kumarrus kaikille! 

6 kommenttia :

 1. Kiitos hurjasti tunnustuksesta. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, olet ihana! kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Kiitti Laura! En tosin tiedä mitä osaisin näiden muutaman merkinnän tehneenä tuollaisiin kysymyksiin vastailla, katsotaan...

  Ps. Muista, että sinua voidaan lukea myös muuta kautta. Itse käytän bloglovinia !

  VastaaPoista
 4. Hanna ja Sanna, olkaa hyvät! Olette tunnustuksenne ansainneet :--)

  Katri, ole hyvä! Joo, mietinkin hieman, että sinun voi olla vielä vaikea vastata näihin kysymyksiin, mutta voithan joko lykätä vastaamista myöhemmäksi tai soveltaa. Halusin kuitenkin antaa tän sulle :--) Ja totta, blogilistan ja bloglovinin kautta voi myös seurata ja kiitos myös näille seuraajille! Siksi en lisännyt heitä nyt tuohon lukuun, kun en tiedä onko jotkut seuraajina vaikka kaikissa noissa paikoissa tai sekä bloggerissa että myös blogilistalla :--o

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti tunnustuksesta! :)
  Hienoja vastauksia sinulla.^^

  VastaaPoista
 6. Olepa hyvä Anki, ootan mielenkiinnolla sinun vastauksiasi :--)

  VastaaPoista