13.1.2011

Haasteita mistä valita

Lukemiseni David Mitchellin Pilvikartaston kanssa ei voisi nyt tökkiä pahemmin, vaikka pidänkin siitä. Ensimmäinen tarina tosin ärsytti &-merkeillään, mutta toinen on jo paljon mukavampaa luettavaa. Kannattaahan jatkaa?

Kokosin yhteen tätä merkintää varten blogimaailmassa kiertäneitä uuden vuoden haasteita. En itse ole (ainakaan vielä) ottanut mihinkään niistä osaa, mutta seuraan muiden edistystä innolla. Tässä mainiot haasteet linkityksineen:

Nyt täytyy alkaa purkaa tiskivuorta, miten minä toivonkaan tiskikonetta! Käsin tiskatessa lukeminen samaan aikaan on myös hankalaa. Saisinkohan jotenkin aseteltua kirjan kuivauskaappiin lautasten väliin pystyyn, jotta voisin lukea samalla? Ääh, kuitenkin kastelen kirjan siinä ihan litimäräksi! Elämän pieniä suuria ongelmia :--)

2 kommenttia :

  1. Minäkin aloitin juuri Pilvikartaston ja olen tuskaillut &-merkkien kanssa. Miten paljon ja-sanoja teksteissä onkaan, mutta ilman tuota merkkiä niihin ei kiinnitä huomiota! Samoin minäkin pidän kirjasta, silti tuskailen. Mielenkiintoinen, ristiriitainen lukukokemus ainakin näin alussa. En ole edennyt vielä edss siihen toiseen tarinaan, mutta hyvä tietääm että se on jo mukavampi.;)

    VastaaPoista
  2. Jenni, niinpä! Toinen tarina on jo tosiaan vähemmän ärsyttävä ja mukaansatempaavampi. Jos et ole vielä päässyt yli ensimmäisestä tarinasta, niin lohdutan: se ei ole pitkä!

    VastaaPoista