24.12.2010

Lukuisa toivottaa lukuisaa joulua!


 HYVÄÄ JOULUA
kanssabloggaajat, lukijat ja vierailijat
  

Vietän joulua äitini ja kahden kissanroikaleen kanssa (jotka tällä hetkellä nukkuvat molemmin puolin minua) ja tietysti myös pienen kirjakasan seurassa. Kotoani otin mukaan joululukemiseksi Leena Parkkisen Sinun jälkeesi, Max sekä Mary Ann Shafferin ja Anne Barrowsin Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville. Ilmeisen laadukasta luettavaa siis jos on uskomista esimerkiksi blogiarvosteluihin!

Lahjapaketitkin ollaan jo aukaistu (jouluperinteet ovat alkaneet hiipua lähes kokonaan täältä pois eikä se kyllä minua edes haittaa, vaikka lahjat aukaistaankin aamupäivällä ja ruoaksi on lasagnea). Kirjalahjoista sen verran, että sain toivomani WSOY:n kustantaman, usean professorin sun muun filosofian sitä ja tätä kokoaman Maailmanhistorian pikkujättiläisen. Kyseessä on uusin painos (2006) ja uutta teoksessa on muun muassa se, että kuvat ovat nyt värikuvia. Se piristää kovasti kirjan ulkomuotoa kuin myös tekstiäkin. Olen jo aloittanut lukemaan tätä jättimäistä opusta ja mielenkiintoista on!

Serkultani sain myös kirjalahjoja. Sain nimittäin Anna Godbersenin Huumaa-kirjan jatko-osan, Juoruja. Ihanaa! Paketista kuoriutui lisäksi kaksi muuta, pienempää kirjaa. Kuka osaa arvata? No Muumi-kirjoja tietenkin! Serkkuni oli kaiken lisäksi ollut vielä sen verran fiksu likka, että oli osannut valita juuri ne kirjat, joita en ole vielä lukenut, saatika lainannut kirjastosta eli Vaarallisen juhannuksen ja Näkymättömän lapsen. Kaikki Muumit tulen kyllä keräämään omaan hyllyyni.

Leppoisaa jouluaaton iltaa kaikille ja lukekaa hyvin!

2 kommenttia :

  1. Hyvää joulua vaan! Itse sain paketista Petri Tammisen Muita hyviä ominaisuuksia, joka on täällä blogeissa aika paljon kiertänyt. :)

    VastaaPoista
  2. almafiina, kiitos! Oijoi, minullakin olisi samainen Tamminen arvontavoittona kotonani, mutta sinne se tietenkin unohtui kiireen keskellä! Olisi ollut mukava lukea se loman aikana.

    VastaaPoista